18.08.2009

Birthe Rønn Hornbech, pådrager sig et stort ansvar.

Er burkaen ikke i strid med maskeforbudet??

Integrationsminister  Birthe Rønn Hornbech , fra Venstre afviser regeringspartneren, De Konservatives forslag om et totalt forbud mod den muslimske klædedragt burka  i det offentlige rum.

Til P3Nyheder siger ministeren bl.a:

”- Vi kan jo ikke begynde at blande os i, hvad tøj folk har på, når man går på gaden”

Det er et letkøbt argument. B:R: Hornbech  hævder, at dem, der går i burka, er rigeligt begrænsede i deres udfoldelsesmuligheder.”

Blandt anfører integrationsministeren, at burka-klædte kvinder ikke kan få arbejdsløshedsunderstøttelse. Man kan ikke få et pas eller buskort, det er korrekt,  -men man kan stige ombord i en bus, eller en Metro-linje, - og købe en billet!!!

Hvis man er  en fundamentalistisk  islamist , der ønsker at udføre en terror-handling , er det den nemmeste sag i verden for en mand eller kvinde at  iføre sig en burka, og udløse et bælte med spræng-stof.

Hvis det sker, vil Birthe Rønn Hornbech, pådrage sig et stort medansvar, med den løsagtige liberale holdning hun indtager til burka-klædte  personer i det offentlige rum.

Kilde: Ritzau. den 17. August 2009.

Fremhævelse: PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.