17.08.2009

Den øverste myndighed?

Forfatter: Arne Hornborg

LYT til Folket, Hausgaard. Vreden blandt FOLKET over de mange ,,fupasylanter’’ er stærkt stigende.

Den øverste myndighed?

Den anarkistiske organisation ,,Kirkeasyl’’ vil afholde ,,koncert?’’ på Rådhuspladsen den 18. august til fordel for de afviste irakere, der ikke ønsker at rette sig efter dansk lovgivning.

Den allestedsnærværende Niels Hausgaard medvirker, som forventeligt.

Hausgaard udtaler at han gerne, sammen med landets øverste myndighed, FOLKET, ønsker at sige stop.

TIL HVAD?

Det er åbenbart gået helt hen over hovedet på alle de frelste anarkister, inkl. Hausgaard, at et STORT flertal af FOLKET, (70-80%) har støttet Politiet i deres berettigede, nødvendige aktion i Brorson Kirken, at samme store flertal ønsker/forlanger af de afviste irakere forlader Danmark, at det ikke kan gå hurtigt nok.

Den øverste myndighed? Foruden Kongehuset er Folketinget den øverste myndighed. Den myndighed vi vælgere lægger i hænderne på et demokratisk valgt Folketing, det mandat vi vælgere udstyrer Folketinget med.

Sådan fungerer et demokrati, Niels Hausgaard.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.