05.08.2009

Galleri i Skanderborg.

Kurt Westergaards egentlige debut som billedkunster

Ifølge Ritzau, har  Galleri Draupner i Skanderborg  besluttet  at gå imod den tendens til selvcensur,  der har hersket siden offentliggørelsen af Jylllands-Postens  Muhammed-tegninger i efteråret 2005.

Lørdag den 29. august, - denne historiske dato, slår Galleri Draupner  dørene op for en stor udstilling med Kurt Westergaards  værker.

Udstillingen er Kurt Westergaards egentlige debut  som billedkunster , mens han tidligere i flere omgange har udstillet sine bladtegninger. Galleri Draupner præsenterer 36  akvarelller i størrelsen A3.

Kurt Westergaard glæder sig til at vise sine værker og roser manden bag Galleri Draupner , Erik Guldager.  ” –Erik Guldager fra Galleri Draupner  er den første, der tør udstille mine ting, selvom mine akvareller er fuldstændig upolitiske. Erik Guldager er en modig mand, der fortjener ros for sit initiativ,” siger Kurt Westergaard.

Mød op i Skanderborg den 29. august.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Ritzau den 5.  August  2009.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.