04.08.2009

Socialt bedrageri

Forfatter: Arne HornborgDet danske politi er gået i gang med at efterforske den usmagelige sociale svindel fra bl.a. irakeres/kurderes side.

Flere irakere modtager sociale ydelser fra Danmark samtidig med at de modtager ikke ubetydelige gager fra f.eks. deres medlemskab af det kurdiske parlament.

Det er sandelig en værdig måde at sige tak til Danmark på fra disse fupasylanters side.

Det skal naturligvis stoppes. Undersøges HVOR stort omfang den svindel har. Der skal  graves/undersøges meget dybt. Irak er sikkert ikke den eneste nation hvis fupasylanter misbruger de danske sociale ydelser.

Det der skal gøres er først og fremmest at fratage fupasylanterne, (hvor de end måtte komme fra) deres uberettigede opnåede danske statsborgerskab, dernæst forlange fra den danske stats side at alle de udbetalinger de har modtaget fra Danmark skal betales tilbage. HVIS fupasylanterne nægter at tilbagetale de uberettigede sociale ydelser bør Danmark modregne beløbene i den økonomiske hjælp vi yder til Irak og lignende nationer.

Sover Regering, Folketing og Udlændingestyrelsen stadigvæk? Det er ellers ikke skortet på mangeårige advarsler, oplysninger fra ,,almindelige’’ danske borgeres side.

Det er på høje tid at den vestlige, demokratiske verden helt afskaffer asylbegrebet. Nægter at give asyl til nogen overhovedet. Dét misbrug har været alt for stort.

Den almene danske, europæiske borger er totalt til grin fra vore egne ,,folkevalgte?’’ parlamentarikeres side.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810