02.08.2009

Islamisk hævn.

Herhjemme, bliver Islam ofte betegnet som en ”fredens religion” , der har et oprigtigt ønske om at leve fredeligt sammen med andre  religioner. Herunder kristendommen.

Det er en naiv, måske spekulativ holdning, ingen skal tage for gode varer.

Der er ingen  berøringsflade imellem Kristendommen og den strenge lov-religion  Islam. Der bag sig har en umenneskelig  Sharialov, der åbner op, og giver ret til  forfølgelse og gengældelse, overfor alle, der ikke  følger profetens befalinger.

Et eksempel herpå,  fik verden at vide lørdag.

Her  kunne Ritzau  meddele følgende:

”Seks kristne , heriblandt fire kvinder, blev lørdag brændt levende under sammenstød med muslimer i en by i den centrale del af  Pakistan oplyste myndighederne.

Spændingen mellem kristne og muslimer i byen Gojra i Punjab-provinsen har været høj, efter at der er blevet fremsat beskyldninger om, at kristne har vanhelliget muslimernes hellige bog Koranen

Pakistansk tv  viste billeder af brændende huse, og gader fyldt med sortsvedne møbler, mens folk skød på hinanden fra hustagene.

Pakistans minister med ansvar for minoriteter, Shahbaz Bhatti , sagde at en pøbel der ”var blevet manipuleret af ekstremister ” havde angrebet et kristent kvarter og sat ild til snesevis af huse.

- Vi har modtaget ligene af seks personer, der er brændt ihjel. Det var fire kvinder, en mand og et barn, sagde en talsmand for sundhedsministeriet.

Pakistan er et fortrinsvis muslimsk land. Religiøse mindretal heriblandt kristne udgør kun fire  procent af det samlede indbyggertal på 170 millioner.”

Kilde: Ritzau/Kristeligt Dagblad den 1. August 2009. Kl. 16.44

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.