01.08.2009

Vi vidste det jo godt …

Forfatter: Ole Hasselbalch

”Bedsteforældre uden Moral?”

31/7 bringer EkstraBladet historien om de (efter eget udsagn) i Irak livstruede irakere, som ikke vil hjem.

Irakernes historier viser sig at være fup. ”De har ikke noget at frygte, fortæller deres mange forundrede landsmænd i hjemlandet, når de får præsenteret irakernes påstande.” – og vel at mærke med belæg i de forhold, bladets reportere har fundet på en fact-finding mission i hjemlandet.

Vi vidste det jo godt. ”Bedsteforældre for Asyl” & Co., der i årenes løb har arbejdet hvileløst for at udhule det danske asylsystem, har andre formål. Det væsentligste er nok, at deltagerne føler en umådelig personlig tilfredsstillelse ved at fremstille sig i rollen som godhedens overdommere i forhold til de følelseskolde danske regler.

Hvad konsekvensen er for Danmark og danskerne i det lange løb, spiller en mindre rolle.

De burde snarere have kaldt sig ”Bedsteforældre uden Moral”, Besteforældre imod en Anstændig asyplolitik” eller lignende.

For det er jo det, de er.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.