27.07.2009

YTRINGSFRIHEDEN i følge Maria Mawla

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den tørklædeklædte hjemmeværnssoldat forsvarer alt andet end Danmark.

 

Den libanesisk fødte Maria Mawla, der vil have lov til at kæmpe for danske værdier i Hjemmeværnet iført tørklæde, var under Muhammed-krisen stærkt kritisk  overfor det danske samfund og danskerne.

Ifølge Trykkefrihedsselskabets tidsskrift  sappho.dk,  skrev Maria Mawla i bogen ”Muslimsk-dansk dagbog: 19 dagbøger fra Muhammed-krisenbl. a. følgende: 

”Kald mig fundamentalist, men  jeg sætter  islam højere end mit eget liv og det såkaldte demokrati, vi praktiserer. Jeg nægter at blive ”demokratiseret”, hvis demokrati indebærer forfølgelse og undertrykkelse af mennesker med en bestemt trosretning” 

I bogen udtrykker Maria Mawla vrede over, at Muhammed-tegningerne associerer Muhammed med ” undertrykkelse, terrorisme, sorg og død. Alt det, som netop vores Profet kæmpede imod og til sidst døde for.

Men folk er ligeglade, de gider ikke engang bruge et enkelt minut på at forstå vores frustration – vi er ikke et minut værd. Denne konflikt handler ikke om ytringsfrihed eller demokrati, som den store Naser Khader og hans elskede Demokratiske Danmark gør det til.

Den handler om respekt og accept. ” 

Her tager De fejl Maria Mawla:

Muhammed-krisens udgangspunkt var jo netop at afprøve, om det var muligt at bringe karikaturtegninger af profeten Muhammed, uden at skulle frygte for trusler fra herboende muslimer. Vi kender alle forløbet, med mord-trusler mod bladtegneren Kurt Westergaard, og trusler mod hans arbejdsplads Morgenavisen Jyllands-Posten.

Det er meget u-dansk. 

At De åbenlyst tilkendegiver, at de ikke giver noget for det danske demokrati, og den grundlovssikrede ytringsfrihed, fortæller mig, at De opholder Dem i et forkert land.

 

 

Kilde: 180grader/sappho.dk den 26. Juli 2009.

             Fremhævelse: PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810