26.07.2009

Dansk Industri, og Danmarks fremtid.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Dansk Industris tal om beskæftigelse er direkte misvisende

 

Den 7. Juli, kom Dansk Industri  med en analyse, som er tilgængelig på Dansk Industri´s hjemmeside. Her fastslår man, at  indvandrere nu har en beskæftigelsesgrad der nærmer sig danskernes. 

Men analysen fra DI, bygger sine beregninger på OECD-tal.

Her slår man vestlige indvandrere sammen med ikke-vestlige indvandrere, hvor beskæftigelses-procenten er betydeligt  lavere, end hos vestlige. Det gennemsnitlige beskæftigelsesfrekvens, er for de to grupper 53 procent. 

Hvis der er tale om fultidsbeskæftigelses-frekvensen  var  den i 2008 for ikke-vestlige indvandrere 39 procent mod 64 procent for personer med dansk  oprindelse. 

Det er jo ikke just  opmuntrende tal, - slet  ikke under den  nuværende internationale finanskrise,  hvor store lande som Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig og Spanien , o.m.a er i en dyb gældskrise, som det vil tage adskillige år at komme over. En barsk realitet, der vil betyde stor arbejdsløshed i Danmark i de kommende år. 

Men det har nu i snart 40 år været god latin, at import af fremmed arbejdskraft, - er strengt nødvendigt og en kæmpe fordel for Danmark. Dertil påstanden om den stærkt berigende kulturelle udvikling.

Men det skal tages med et stort forbehold. Indvandring skaber ikke kun indtægter. Den skaber også store udgifter ved at  trække på velfærdsydelserne. Det er gennemanalyseret flere gange inden for de seneste år af bl.a. Velfærdskommissionen, og også Nationalbanken

Tilmed er der her på det seneste kommet  store omkostninger for politi og retsvæsen. Samt en vedvarende Ghetto- udvikling, der vil opsplitte det danske samfund i ”Dem og Os” i al fremtid.

Dertil et stort Islamisk samfund i samfundet, der om ganske få år vil tælle langt over 300.000 personer. Et parallel-samfund, der hverken kan eller vil, tilslutte sig de vestlige sekulære frihedsrettigheder. 

Nationalbanken skrev bl.a.” at skal indvandring være til gavn for Danmark og netto bidrage til at finansiere den offentlige sektor ”skal den ske som en såkaldt superindvandring”. 

Dette begreb dækker over en person, som først indvandrer efter endt uddannelse, går direkte ind på arbejdsmarkedet med en erhversfrekvens på 100 og  betaler skat som en dansker , undlader at tage sin familie med og forlader landet igen før pensionsalderen. ”

Det er just ikke den ”melodi” vi har hørt fra den herskende klasse i politik  og pressen. 

Når det gælder indvandring fra mindre udviklede lande, er resultatet ifølge Nationalbanken direkte negativ, og vil forværre problemerne ved at finansiere velfærden, - mens indvandring fra mere udviklede lande vil  have en neutral effekt.

Nationalbanken siger samtidig, ”at indvandring ikke har nogen synderlig betydning for den økonomiske vækst, målt som produktion pr. hoved.  Godt nok øger en ekstra udlænding i beskæftigelse den samlede produktion, - men der vil samtidig være minimum en person ekstra at dele produktionsstigningen ud på.”

 

 

 

Kilde: Weekendavisen  nr. 30-24. Juli 2009.

            Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810