26.07.2009

Maria Mawla

Forfatter: Poul Vinther Jensen

En muslimsk kvinde er med sit tørklæde blevet en del af hjemmeværnet. Men hvem vil hun kæmpe for???

 

Den 14. juli lagde Hjemmeværnet en artikel på sin hjemmeside, hvor man stolt fortalte, at den 27-årige tørklædeklædte universitetsstuderende  Maria Mawla , var en del af Hjemmeværnet. 

Siden da, har det været et politiks emne der  har fyldt medierne, langt mere end godt er. 

Maria Mawla, er utvivlsomt et begavet menneske , som Hjemmeværnet kunne få  en del ud af,  - men her er der kommet et specielt designet tørklæde på tværs.

Maia Mawla, kræver at  kunne bære sit tørklæde som en del af sin hjemmeværnsuniform.

Det gør hun, fordi hun er troende muslim, -det betyder bl.a. at  Maria Mawla, har en autoritet med sig, der står over Hjemmeværnets ledelse, Forsvarsledelsen, - og  Danmarks verdslige Grundlov.  

Sagen er jo, at det muslimske tørklæde er et religiøst og politisk signal om ,at her kommer en person, der er underlagt Sharia -loven fra fødsel til død.

Man kan ikke være muslim, - uden at være tro overfor Sharia-loven . Det er her kæden hopper af  for både pressen og mange politikere, der ser tørklædet som en  beklædningsdel. Det er ikke tilfældet, det er ikke en uskyldig klud, men en muslimsk kvindelig markering om, at her kommer islam´s  repræsentant

Det er denne politiske markering Maria Mawla ikke vil  frasige sig!!

Hun ville, hvis hun var en del af forsvaret, kunne komme i den situation, at hendes islamiske troskab, ville forbyde hende at  kæmpe imod muslimer, som det er tilfældet  for danske soldater i Helmand-provinsen i Afghanistan. Her drejer det sig om, at plaffe så mange islamiske – Taleban -krigere  ned som muligt. 

Her er det alene en militær beslutning, der skal afgøre, hvad en soldat skal.

Her er der ikke plads til at sammenblande religion og politik. Her skal det ikke være op til den islamiske ulama (en kreds af islamiske retslærde),  der skal afgøre om en soldat med muslimsk baggrund skal involvere sig i en bestemt  kampsituation.

Derfor, skal Hjemmeværnet eller Forsvaret, ikke have muslimske soldater. Af den enkelte grund, at loyaliteten er et andet sted.

 

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten, fredag den 24. Juli 2009.

             Fremhævelse:PVJ.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810