11.07.2009

Landets brød til landets børn!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Engelske kirkesamfund har travlt med at vise, hvor gode mennesker de er. Rene farisæere.

  

Det er ikke blot i Danmark man udøver pres på politikere og partier, der taler for mere national suverænitet. I det politisk korrekte Storbritannien, har den britiske metodistkirke, på sin netop afholdte årskongres vedtaget en resolution, der fastslår, at:

"intet medlem af kirken kan også være medlem af et politisk parti, hvis love taler for eller objektiv fremmer racisme. Dette gælder især, men ikke kun the British National Party". 

Metodistkirken, der med sine 265.000 medlemmer er Storbritanniens tredjestørste kirke, er dermed det første større trossamfund, der vedtager et udemokratisk forslag.

Men det er ikke blot metodisterne der spiller med på dette ynkelige kapitel.

Også den Anglikanske Kirke er med. For kort tid siden vedtog man her, at udstede et forbud mod, at præster er medlemmer af British National Party

Disse beslutninger, er vedtaget ud fra den påstand, at BNP, er et racistisk parti.

Det er ikke tilfældet, men BNP er et nationalt parti, - der bl.a i disse krisetider plæderer for, at britiske arbejdere har førsteretten til britiske job. Det er der intet racistisk ved.

Det er blot som Den Danske Forenings fhv. formand dr. phil Sune Dalgård har udtrykt sig, "landets brød til landets børn".

Det er sund patriotisme, noget der ikke er for meget af i den internationalistiske tid, som hærger overalt.

British National Party få held til at kapre så mange stemmer som muligt fra de to store gamle partier, Labour Party, og Det britiske Konservative Party, så de kan begynde at besinde sig på, at de er valgt for at styre Storbritannien, på vegne af det britiske Folk.

 

 

Kilde:Kristeligt Dagblad den 10. juli 2009. Jens Ravn-Olesen

        Fremhævelse:PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810