27.06.2009

En ukorrekt dag i en korrekt verden!!!

Forfatter: Åse Clausen Bjerg

En opfordring til at gå imod pladderhumanisme.

  
 
 
 
Til den Danske Forening
Hjemmesiden
 
Som resultat af de dagligstuemøder, som vi har holdt i løbet af vinteren, har vi besluttet af indføre en Politisk Ukorrekt Dag, som i år vil falde på den 29.august. Meningen med den dag er, at vi - så mange som muligt - offentliggør politisk ukorrekt materiale, enten ved at uddele flyveblade eller foldere  eller andet af oplysende karakter.
Det er vi mange, der gør hele året rundt,  men en politisk ukorrekt dag skal have en gennemgående tråd, og i år vil vi taget følgende tema op: "I islam er den seksuelle lavalder 9 år. Islam går altså ind for pædofili fra niårsalderen. Formentlig af samme årsag accepterer Lissabontraktaten indirekte pædofili. I hvert tilfælde er pædofili undtaget diskriminering i Nice-traktaten, som forbyder diskriminering  på baggrund af seksul orientering - med undtagelse af pædofili. Den undtagelse er strøget i Lissabontraktaten, og det kan vel næppe være en forglemmelse.Hvorfor er den mon strøget?
Vi opfordrer alle til at deltage i denne politisk ukorrekte kampagne og være med til at udbrede kendskabet til den seksuelle lavalder i islam samt gøre opmærksom på Lissabon-traktatens holdning til det spørgsmål.Hvis man gerne vil deltage i kampagnen men ikke ved, hvad man skal gøre, så kan man henvende sig til os,  på e-post adressen bjerg07@gmail.com
 
Med venlig hilsen
 
Åse Clausen Bjerg
 
 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810