18.06.2009

Ministeriet Lars Løkke Rasmussen, - et problem.

Forfatter:

Et problem er, at Lars Løkke ikke ser islam som et problem.

  

Efter Geert Wilders  besøg i Danmark ved Trykkefrihedsselskabets alternative ytringsfriheds-konference på Christiansborg,  er der grund at lave en status over de seneste 8 års såkaldte stramme udlændinge politik.Geert Wilders, som ofte bliver beskyldt for at overdrive truslen fra islam, er en af de få politikere, der tør fortælle hvor slemt det stadig står til.

Modsat vore hjemlige kritikere i Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti, har gjort meget ud at fortælle den danske befolkning, at der nu er styr på tingene. Sådan forholder det sig ikke.

VKO-flertallet, der i 8 år har haft magten til at standse en udvikling, som er bydende nødvendig, - hvis vi skal bevare det danske samfund vi alle ønsker, har regnet helt forkert, hvis man tror indvandringen fra de islamiske lande er på retur. 

Antallet af ansøgninger om familiesammenføringer er stadig på et højt niveau. Det seneste år har det varieret fra omkring 5.500 til 6.500 personer. De første tal fra 2009 fortæller, at dette år ender i den høje ende. I de to første måneder af 2009, har 1064 ansøgt om familiesammenføring. 

Disse kendsgerninger lader sig ikke skjule.

Derfor er spørgsmålet, hvor længe vil Dansk Folkeparti være garant for ministeriet Lars Løkke Rasmussen, der klart og tydeligt har fortalt, at man ikke betragter det voksende islamiske samfund i Danmark som et problem?

Det er derfor et kæmpe problem for Danmark, at landets førende regeringsparti Venstre, ikke kan, -eller ikke vil se konsekvenserne af de seneste 35-40 års islamisk indvandring.

Som den konservative amerikanske skribent Christopher Caldweel, skriver i sin nye bog om de seneste 50 års dystre erfaringer med indvandring i Europa: (Reflections on the Revolution in Europa - Immigration, Islam and the West.) 

"Som efter en vild sommernat har nogle få års tankeløs europæisk politik ændret kontinentet for stedse. Det er en revolution, der vil få store følger. De europæiske lande har aldrig været indvandringslande og var det ikke indtil for en generation siden.

Og nu står de med især en stærk kultur i deres lande, som tilsyneladende ikke har i sinde at lade sig europæisere. Gæt selv hvilken."

 

 

Kilde: Weekendavisen nr. 21- 20.maj 2009.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810