17.06.2009

Statskøteren i Teheran.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den iranske præsident er en konstant trussel for verdensfreden

  

Alt imens USA`s præsident Barach Obama rejser rundt i den islamiske verden med sin dialog-doktrin, lukker præstestyret i Iran for den frie debat. 

Valgsejren ved det iranske valg blev næsten automatisk tilskrevet  præsident Mahmoud  Ahmadinejad. Det er ikke nogen positiv udvikling for freden i verden. 

Med Ahmadinejad ved magten i et af de store islamiske lande, må man give den hollandske parlamentariker Geert Wilder´s ret i, at Vesten er i krig med Islam. Der er naturligvis islamiske lande, der ikke råber så højt som den iranske præsident. Men læg mærke til - der er ingen Islamiske regeringer, - der tager afstand fra hans vanvittige udfald!! 

Han er kort sagt en farlig despot, der inden længe hersker over atomvåben. Mange regeringer taler for at normalisere forholdet til Teheran, her især Tyskland.

Det kan undre, for der er stor lighed imellem retorikken fra Adolf Hitler og til Mahmoud Ahmadinejad, resultatet af den type statsledere, kender især Tyskland alt for godt. 

Hans tilstedeværelse, vil forpeste situationen i Mellemøsten. For Israel, er det en næsten umulig situation, der kan udvikle sig hen imod et væbnet opgør. Mohmoud Ahmadinejad, han er det jeg betegner som en statskøter, som anstændige regeringer ikke skal forhandle med. 

Hvis nogen er tvivl, skal man blot læse, hvad han har udtalt i den aktuelle valgkamp.

Han siger bl.a. følgende: "Budskabet fra den islamiske revolution er globalt - og det er ikke begrænset til en særlig plads eller tid. Betvivl ikke... hvis Allah tillader det, så vil islam erobre hvad? Den vil erobre alle bjergtoppe på kloden." 

I en tale holdt i Thehran for tre år siden foran en jublende folkemasse, udtalte statskøteren M. Ahmadinejad følgende:

"Jeg erklærer herved at det ondskabsfulde israelske regime er Satans bannerfører. Det er den Store Satans bannerfører. Alt hvad det gør, er at gennemføre ordrerne fra det kriminelle Amerika og England. De tror, at folk er de samme, som de var for 100 år siden.

De er slet ikke klar over, at tingene har ændret sig i verden. I dag er alle folk vågnet op. Det iranske folk er det, der bærer denne opvækkelse af alle folk.

Som vi kan se fra det mest sydlige punkt i Sydamerika til det mest østlige punkt i Asien, ja så råber alle de samme opråb. Med plakater i deres hænder og med knyttede næver råber de:

Død over Israel! Død over Israel! "

 

 

Kilde:Berlingske Tidende den 15. juni 2009.David Trads.

        Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810