16.06.2009

Klar tale af Sir Andrew.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

England vakler under byrden af indvandrere

  

Grundlovsdag 5. juni, var redaktør og forfatter Helle Merete Brix en tur i London, her traf hun Sir Andrew Green, der er formand for organisationen MigrationWatcUK. Det kom der et stort og oplysende interview ud af.  

MigrationWatcUK er en organisation, der arbejder for at begrænse indvandringen til Storbritannien.

Sir Andrew Green har tilbragt halvdelen af sin karriere på poster i Mellemøsten, blandt andet som Storbritanniens ambassadør i Saudi Arabien og Syrien.

Han har været direktør for udenrigsministeriets Mellemøst-afdeling som udenrigsministeriets særlige rådgiver i Mellemøst-spørgsmål i midten af 1990erne.

Igennem to år forsøgte han, - på den britiske premierministers ønske, at nægte islamiske ekstremister asyl. 

Et kærnepunkt for Sir Andrew Green, har været at arbejde imod afskaffelsen af Primary Purpose Rule, som blev indført i Storbritannien i 1980, under de konservatives regeringperiode, for at undgå at et arrangeret ægteskab blev brugt til at få en opholdstilladelse. 

Ifølge interviewet, er Green af den opfattelse, at afskaffelsen af Primary Purpose Rule i 1997, da Labour-regeringen kom til regeringsmagten, har været "en alvorlig fejl". 

Virkningen udeblev ikke. I 1996 havde 1960 pakistanske mænd søgt om opholdstilladelse i England for at gifte sig med en pakistansk pige, der levede dér.

I 1998, var antallet steget til mere end 5000.

 

Denne udvikling har givet pres på lokalområderne.

Ifølge MigrationWatch´s hjemmeside, er der i Storbritannien 300 skoler hvor mere end 70 procent af eleverne ikke har engelsk som deres første sprog. Det svarer til omkring en halv million børn. 

MigrationWatchUK, er i princippet ikke er imod indvandring til Storbritannien.

Men stiller det krav, at der skal være kontrol over hvad der sker på dette felt. Ifølge interviewet, har den britiske regering tredoblet antallet af arbejdstilladelser fra 43.000 i 1997 til 129.000 i 2007.

Organisationen henviser til en undersøgelse fra marts i år fra London School of Economics, der anslår, at Storbritannien har omkring 725.000 illegale immigranter, hvoraf ca 518.000 befinder sig i London.

 

Ifølge Sir Andrew Green, vil Storbritannien få øget sin befolkning med 7 millioner mennesker i kraft den store indvandring. Det svarer til 7 gange Birminghams befolkning.

"Vi finder,at det er et uacceptabelt pres på vores samfund, og at det må standses".

 

 

Kilde: Helle Merete Brix´s interview med Sir Andrew Green. Den 5. juni 2009.

         Sappho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810