02.06.2009

Stem NEJ !!!

Forfatter: Åse Clausen Bjerg

Pil ikke ved Grundloven.

  

   Nu skal der stemmes om ligestilling i kongehuset, og vi går skam ind for ligestilling, men vi går ikke ind for at ændre grundloven.

  Der har i mange år været storm på grundloven og mange kræfter arbejder på at ændre grundloven, som de siger, til en mere moderne grundlov, så den er tidssvarende. Det, de mener, er nok, at de ønsker en grundlov, der er mere globalt orienteret og  først og fremmest tilpasser sig EU.

   I forvejen har EU sat sig til dommer over de enkelte nationalstater, og ret beset er ingen af de europæiske nationalstater længere fuldt og helt herrer i eget hus.

   Der har været mange tilløb til at ændre grundloven. Mange, der mente de havde patent på de rette holdninger, var allerede for mange år siden på banen med tanker omend i forblommede vendinger, der gik ud på et ønske om at ændre grundloven. De talte om rettens polycentri, og de mener dermed, at alle i Danmark skulle kunne dømmes efter deres eget retssystem, altså forstået på den måde, at muhamedanere skulle dømmes efter deres ret, shariaen. Og Naser Khader har også ment, at grundloven skal være mere moderne. Engang sagde han, at han godt kunne tænke sig, at grundloven lænede sig lidt mere op af islam. Det var da rene ord for pengene. Mon ikke det er det, de alle sammen gerne vil, de der er ivrige efter at ændre på grundloven: indføre islam stykke for stykke, indtil landet bliver så islamisk, at det er let for muhamedanerne at tage over.

Gad vist, hvad det hele skal ende med.

 

   Hvis vi stemmer ja til ændring af grundloven i forbindelse med ligeret i kongehuset, så baner vi vejen for en total ændring af grundloven. Dette er bare det første skridt, og alt har jo en begyndelse.

Og hvorfor kommer de med forslag om ligestilling netop nu? Det varer mange år, før end det bliver aktuelt. Det er ikke nu, loven skal bruges. Det er tidligst, når Kronprinsens evt. barnebarn bliver en pige. Så lad os se til den tid. Grundlovsændring er slet ikke aktuel nu, men det er påfaldende, så travl man har med at få taget hul på grundloven - hul i ordets bogstaveligste forstand.

   Da grundloven ikke er så let at ændre, har man imidlertid valgt en anden vej, nemlig at ignorere den og tilsidesætte den, så man langsomt kan udhule dem og komme ind til sagens kerne, demokrati og ytringsfrihed, så disse endegyldigt kan fjernes. Der er kræfter i gang allerede nu på at fjerne ytringsfriheden, selvom de siger, at de vil bevare ytringsfriheden, men det synes kun at være ytringsfrihed for deres egne meninger. Regeringen ønskede ikke Wilders til Danmark  men var villig til at give Ayan Hirshi Ali en frihedspris for at sige nøjagtig det samme. Det er måske hudfarven, der tæller. Den hvide farve er ikke så moderne.

   Det er også påfaldende mærkeligt at iagttage, hvordan man fra toppolitikeres side rækker en hånd ud til islam. Per Stig Møller ønsker af hele sit hjerte at få Tyrkiet med i EU, og mange vil ikke sende afviste asylansøgere hjem, på trods af, at de er afviste og ikke har noget at gøre i Danmark, og på trods af, at mange oven i købet er kriminelle.

   Der står i grundloven, at en forening, der virker ved eller søger at nå deres mål med vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende er at opløse ved dom.

   Med den lov i ryggen burde islam kunne forbydes, da islam bygger på koranen, som er fuld af opfordringer til vold af anderledes tænkende, og da vi gjorde daværende justitsminister Lene Espersen opmærksom på det, undlod hun at svare. Islam er altså fredet. Samtidig har denne islamiske grundlov, shariaen, for mange år siden meldt sin ankomst i Danmark, stort set uden at nogen har lagt mærke til det. Tørklæderne er bare et eksempel. Har man sagt ja til det islamiske tørklæde, har man sagt ja til shariaen, som indebærer halshugning og tortur af de vantro, altså af europæere. Men retten til brugen af tørklædet beskyttes af danskere, de fleste nok uden at vide, hvad det indebærer, men mange, fordi de ikke har problemer med islam. De ser gerne Danmark islamisk. Af en eller anden grund vil de hellere byde en brutal ideologi velkommen end at passe på trygheden i Danmark. 

Vi har jo tradition for, at der er højt til loftet. Her er plads til alle meninger, både  til grundloven og shariaen.

 

 

   Sharien komme snigende ganske langsomt og umærkeligt. De fleste i Danmark har endnu ikke fået øjnene op for den. Men den indføres efter salamimetode, skive for skive, indtil den pludselig står åbenlys i hele samfundet. Det er derfor vigtigt at være på vagt, og det er vigtigt at passe på grundlovene i alle sømme. Ved at slække på grundloven, giver vi plads til shariaen, som æder sig ind hvor som helst, der er en mulighed. Det er derfor nødvendigt, at vi ikke giver efter for den romantiske sang om ligestilling. Det er vigtigt, at vi - for at holde sharien ude og stadig være herre i eget hus, i det omfang, det kan lade sig gøre -  stemmer nej til ligestilling i kongehuset.

Stem derfor NEJ!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810