22.05.2009

Har USA forrådt Europa?

Forfatter: Bent Jacobsen

EU er USAs opfindelse

EU er USAs opfindelse

Hvad har man immigrantstater til? Til flygtninge, naturligvis! Men kun til individer, der virkelig er personligt truet på livet af magthaverne i deres hjemlande. Ikke til individer, der vil misbruge krige, borgerlige konflikter eller kulturbaseret terrorisme som påskud, for de er kun bekvemmelighedsflygtninge eller demografiske aggressorer.
Fædrelande eller etniske oprindelseslande kan aldrig være modtagere af flygtninge til varigt ophold, da de ikke er immigrantstater. Noget sådant er udelukkende en opgave for særlige immigrantstater.

USA og Canada er tilsammen næsten dobbelt så store som Europa til og med Rusland til Ural. Men har kun den halve befolkning af Europas! Disse to immigrantstater skulle have mindst 1200 millioner indbyggere, hvis de skulle være lige så (over)befolkede som Europas lande allerede var før indvandringen af de 80 millioner i Europa! Og de to immigrantstats‑unioner har kun modtaget 40 millioner siden 1945. (I de to tal er medregnet efterkommere.)
Man må også tænke på, at den såkaldte Europabevægelse, der førte til EU, i det store og hele var financieret af USA. Altså reelt et EU, der er et amerikansk marionet‑imperium. Er multietniseringen i Europa, der er gennemført af en USA‑dyrkende elite, reelt en amerikanisering af Europa for enhver pris? (Da den medfører en islamisering!)
USA og Canada har såvidt vides modtaget under 4 millioner muslimer, mens Europa har modtaget 53 millioner, deraf Gadaffis forhåbninger ...

Og den såkaldte venstrefløj drømmer vel stadig om det, Marx proklamerede i1800‑tallet, da han hævdede: »Europas folkeslag er alle etnisk affald, de skal udryddes«! Tvangsblandes i »verdensproletariatet«, så deres etniske særpræg totalt forsvandt. Evolutionen på møddingen ...
Marx var uden for al tvivl stærkt inspireret af »den store smeltedigel«, som har været alfa og omega for al amerikansk politik siden ...

Indvandrings‑ og asylpolitikken i Europa er en kæmpeforbrydelse mod Europas folk! Alle verdens tusind folkeslag har soleklart retten til et etnisk homogent fædreland, så deres værdifulde forskelle kan bestå ...
Hvilken chance har et fædrelandsfolk for at overleve, når ideologiske gangstere, der er ude efter en verden uden folkeslag og nationer, har opdigtet rettigheder for hele menneskeheden i dets land?
Og hvad med fire‑milliarders‑forøgelsen inden 2011 på kloden siden 1960, hvor antallet af mennesker var nede på det højst forsvarlige antal på tre milliarder? Et ansvarsløst kvindeundertrykkelsesbaseret formeringsvanvid i ulandene, som de åbenbart forrykte »humanitære« kredse har financieret og sammen med FN støttet og forsvaret på enhver tænkelig måde, og som de mest muligt vil overføre til os!

 

.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810