20.04.2009

De anstændige.

Forfatter: Bjarke Rosenkilde

Takket være Uffe Elleman og andre anstændige mennesker går Dafur2 igang i dag.

De anstændige. 1. At indskrænke ytringsfriheden, når den drejer sig om religion. 2. At indskrænke kampen imod terror. 3. At fremme argumentet, at verdens muslimer er udsat for diskrimination. 4. At dæmonisere Israel.

Ifølge den velestimerede Anne Bayefsky* er disse fire overskrifter reelt på dagsordnen på Durban 2.

Hvorimod den tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen hævder, at modstand imod Durban 2 er en krænkelse af ytringsfriheden.**

Hvorfor han konkluderer, at modstanderne heraf har en helt anden dagsorden.

Hvilken, det undlader han at fortælle, ligesom han undlader at underbygge sin påstand.

Hvilket kunne danne baggrund for forestillingen om dels hans forhandlingstaktik og dels hans dagsorden nemlig denne: At når storheden har talt, så har man bare at bøje sig herfor.

Traditionelt har vestlig tankegang hvilet på ideen om behovet for og ønsket om fred og samhandel.

Udgangspunktet har været dette, at modparten i virkeligheden nærede samme fornuftbårne ønske.

Imidlertid står det klart, at i Mellemøsten står udbredelse af den islamske revolution på dagsordenen nærmere, end noget brændende ønske om fred og stabilitet, herunder dialog og samhandel.

Olie, våben og narko går også i denne del af verden hånd i hånd.

Et forhold Uffe Ellemann-Jensen åbenbart ser i lyset af forståelsens milde skær; for ifølge hans dagsorden er det naturligvis Vestens opgave at søge dialog og at opnå fred med krigeriske og revolutionære muhamedanere.

”Man må sno sig,” sagde ålen.

I Darfur fandt et folkedrab sted.

Tal imellem 200.000. og 300.000. dræbte kvinder og børn er nævnt i udenlandske medier.

Den ansvarlige herfor og hans gode mellemøstlige venner anerkender hverken Menneskerettighederne eller Menneskerettighedsdomstolen i Haag.

Den slags er bare noget man griner ad, når man har en anden dagsorden.

En dagsorden, der også går ud på at befri Palæstina, som det hedder.

Simpelthen fordi der kun findes en ret tro.

De vantro skal om nødvendigt omvendes ved sværdet.

Hvilket bl a. Darfur og uro mange andre steder i verden er eksempler på finder sted i stadigt stigende grad.

I det omfang dialogen menes at finde sted, kan man i skyggen heraf slippe af sted med at slå nogle 100.000. stykker ihjel ad gangen.

Eksempelvis vha. miltbrand som en imam foreslår det på nettet***.

Eller ved at slippe dræbende atomart materiale løs i vestlige byer.

Desuden er iranske Ahmed Jihad i besiddelse af langtrækkende dræbende våben.

Hvilket det oprindelig var tanken, at vi skulle forsvare imod, med det i Polen og Tjekkiet påtænkte opstillede missil forsvar som det ikke blev til noget med; fordi man ved samme lejlighed agtede at opstille raketter, der også truede Rusland.

Vor store nabo i Øst, hvis interessesfære Vesten ikke kerer sig om.

USA’s præsident synes desuden at have glemt alt om det raketforsvar.

En kendsgerning der ikke har fået den danske udenrigsminister til at tage initiativ til at tage ansvar for Danmark.

Næh.

Vi afventer NATO og USA’s reaktion.

Det der med at nationernes politikere tager ansvar for egne lande, det er udtryk for en gammeldags tankegang.

Det er ligegyldigt, for den slags har vi skam folk til.

At israelerne dagligt indøver katastrofe-alarmberedskab fordi man føler sig truet, synes åbenbart uvæsentligt.

For i Danmark bestemmer medierne nemlig.

Hvilket reelt er Danmarks klogeste Iskagemand og hans trofaste skare.

Derfor følger danske politikere som lemminger deres dagsorden:

Den anstændige.

Og derfor søges modstand imod Darfur 2 skildret som modstand imod ytringsfriheden.

Hvilket naturligvis er imaginært.

Det er det rene sludder og vrøvl.

Også selvom påstanden fremføres af en tidligere minister og af hans proselytter med direkte adgang til tv.

Kilde:

*Anne Bayefsky: Leder af Human Rights and Holocaust. Professor, redaktør mm.

**Berlingske, fredag den 17. april 2009. Kl. 11,23.

*** Den Danske Forenings Hjemmeside: Fantasi eller… 8/4 2009.

19. april 2009.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.