24.03.2009

Islamisk påbud.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Muslimer prøvede at trække engelsk skoleinspektør rundt ved næsen. Nu giver domstol hende erstatning.

  

For godt et par årtier siden, var den engelske by Bradford i meidiernes søgelys, fordi rektor Ray Honeyford fra Drummondskolen, advarede imod den stigende multietnisering af skolen. 

Skolens engelske elever var blevet et mindretal, og stærke islamiske kræfter krævede at der skulle et stærkt muslimsk islæt ind i undervisningen. Det modsatte Ray Honeyford sig, og hævdede, at Drummondskolen var en offentlig britisk skole. 

Idag, er det ret normalt, at mange offentlige britiske skoler har et flertal af elever, der ikke tilhører den britiske kultur. Det har gjort vilkårerne for skoleledere mere end vanskelig. 

Ifølge Times Online, er sagen mod den 57 årige skoleleder Erica Connor, netop blevet afsluttet, med det resultat at Erica Connor er blevet tilkendt en erstatning på godt tre millioner kroner.

Hun blev beskyldt for at være " islamofob - bange for eller hadefuld over for islam

Domstolen mener, at byrådet i Surrey svigtede skolelederen, da de ikke greb ind over for to muslimske medlemmer af skolens bestyrelse. De ønskede at give islam en større rolle i skolen, som er offentlig.

Det førte til mange konflikter og beskyldninger mod Erica Conner, som til sidst blev syg med stress og måtte forlade sit job.

 

Kilde:Time Online/Kristeligt Dagblad den 21. marts 2009.

         Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810