10.03.2009

Islamisk tænkning!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen.

Durban2 kan blive et knæfald for islamistisk vås.

 

Når man tager udgangspunkt i , hvilke lande der sidder i forberedelseskomiteen til Durban 2-konferencen, kommer man til at tænke på Sharia-loven

Formandskabet for komiteen er Libyen, med Moamar Gadaffi som den ledende kraft. Dernæst det totalitære Cuba, og de islamistiske lande Iran, Indonesien og Pakistan. Det er dette totalitære selskab, de øvrige FN-lande skal ned og forhandle med i Geneve.

Her vil man blive mødt med krav om, at kritik af religion, står over enkelt individet.

Noget sekulære/demokratiske lande naturligvis ikke kan godkende.

Det er noget fundamentalt for hele den vestlige kulturkreds, at det enkelte menneske kan give udtryk for sine personlige holdninger, - bl.a. ved at hævde, at Sharia-loven er forfærdelig. 

Hvad er Sharia? 

Ja, Sharia betyder "vejen til vandingsstedet, stedet, hvor man drikker. Af ordets rod fremgår også betydningen som "at begynde", at lave en plan".

Sharia er den vej, muslimen skal følge, for at opbygge det islamiske samfund og udbrede Ummaen til hele jorden. 

Den Islamiske lov står altid over værtslandets nationale love og en hvilken som helst anden lovgivning end den islamiske, hvis man er sand muslim. Allahs system er perfekt, fordi den omfatter alt, hele menneskelivet .Andre love vil derfor altid komme til at stå i vejen ("andre systemer er illegitime" dvs. direkte ulovlige), da de islamiske love jo omfatter alt. 

En troende muslim anser Koranen, som den blev åbenbaret profeten Muhammed, som fuldkommen og uden fejl, en fuldendt lov, som overgår enhver anden lov, da den kommer direkte fra Himlen fra Allah. Loven står i "urbogen", som ligger i Himlen og som ifølge islamisk tradition kun er blevet åbenbaret helt for Muhammed i drømme og af englen jibril (Gabriel). 

Alle andre profeter har kun modtaget brudstykker af loven, tilmed i forfalsket form, kun Muhammed har modtaget den uforfalsket

Det er denne tænkning, der er gældende i de´ islamiske lande, der forbereder Durban2- konferencen.

 

 

Kilde: Islamisk Lov,Sharia: Chris Hinrichsen.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810