04.03.2009

Hvad gør vi?

Forfatter: Poul Vinther Jensen

De politikere, som har skabt grobunden for bandekrigene, benægter deres ansvar.

  

Den aktuelle bandekrig, har fået flere politikere hen til håndvasken, hvor de klager over at justitsminister Brian Mikkelsen ikke har styr på situationen. 

I farten, får Københavns Kommune skyld for ikke at have gjort nok for integrationen af de mange unge fra den islamisk/arabiske kulturkreds.

Ja, undskyldninger er der nok af.

Men substansen i denne triste periode, hvor der har været ca 50 skudepisoder i Hovedstadsområdet er, at  det ikke er muligt at integrere unge anden-generations indvandere i et sekulært samfund som det danske. 

Hertil er forskellen for stor:

Mange efterlyser en løsning på problemet. Men der er ikke nogen løsning,- derfor er valget, vil Vi danskere i fremtiden leve med et islamisk samfund i samfundet!!

Mange af de tavse danskere mener nej, men de politikere som et stort flertal stemmer på, vælger den politisk korrekte vej, og sætter endnu flere midler af til endnu en integrationsplan, og lader tilstrømningen af fremmede fra tredjelandene fortsætte uformindsket.

Det er uholdbart, og uansvarligt.

Vi er nu så langt ude, at bandekrigen i Danmark omtales i store medier i Sydafrika, Indien, Belgien, Norge, Sverige, Schweitz, Italien, og Slovenien. The Times of India, skriver for eksempel "Another person killed in Danish gang war"

Det er normalt ikke det, den øvrige verden forbinder med Danmark. 

En ledende socialdemokrat, den tidligere LO-boss, Tine Aurvig-Huggenberger, er et godt eksempel på situationen. Hun har sammen med sine partifæller kritikløst  valgt et masse-indvandring fra de islamiske lande. Men aner ikke hvad hun skal stille op med de aktuelle problemer. 

I Ekstra Bladet den 3. marts 2009 skriver T.A-H i et længere indlæg bl.a følgende: 

"Politiet har ikke en jordisk chance:

Den største terrortrussel er altså de voldspsykopater, der terroriserer almindelige menneskers liv.

Jeg er simpelt hen så edderspændt rasende.

Det kan ikke være rigtigt, at min by skal overtages af voldspsykopater, der render rundt og skyder ikke bare efter hinanden, men også efter uskyldige mennesker. Jeg er skingrende ligeglad med, om de er utilpassede indvandrerdrenge, misforståede macho-rockere, eller hvad fanden de nu er, nu må det holde op.

Jeg hører ikke til dem, der vil bruge mit krudt på at kritisere politiet, kommunen eller forældrene i denne her sag.Det er ikke samfundets skyld. Men vi må gøre noget ved det som samfund." 

Jeg stiller spørgsmålet til Tine Aurvig-Huggenberger. Hvad vil De vil de foreslå, vi som samfund skal gøre? 

De skriver jo selv, at "Det kan ikke være sådan, at vi skal iklæde os skudsikre veste for at færdes i bestemte brokvarterer i København. Vi vil ikke bevæge os rundt i frygt, og vores børn og unge skal kunne lege i byen uden risiko for, at kuglerne flyver om ørerne på dem." 

Ja, -men hvad nu, hvis det bliver den fremtidige virkelighed for befolkningen i København, og andre større byer i Danmark.Har De nogle gode forslag Tine Aurvig-Huggenberger?

 

 

Kilde: Ritzau/Kristeligt Dagblad den 3. marts 2009

         Ekstra Bladet den 3. marts 2009.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810