20.02.2009

"Antiradikaliseringsplan"

De sidste dages hellige, Morten Østerrgaard, Henrik Dam Kristensen og Özlem Cekic, kritiserer Karen Jespersen.

Oppositionen, den til venstre for ministeriet Fogh Rasmussen, er stærkt utilfredse med velfærdsminister Karen Jespersen.

Årsagen er, at vedfærdsministeren har tilladt sig at kritisere Københavns Kommune, efter man har valgt at lade Muslimernes Fællesråd stå for den såkaldte antiradikaliseringsplan.

Muslimernes Fællesråd er i denne forbindelse repræsenteret ved to ultra-konservative muslimer, imamen Abdul Wahid Pedersen, og talsmanden for Muslimernes Fællesråd Zubair Butt Hussain

Det to sharialov-tilhængere, har fået det opdrag, at skulle udarbejde undervisningsmateriale til Københavns Kommune.

Hertil udtalte Karen Jespersen " - Man bør ikke give mennesker med ekstremistiske holdninger indflydelse."

Det har fået socialdemokraternes integrationsordfører Henrik Dam Kristensen til at opfordre statsministeren til at fyre Karen Jespersen.

Hos SF er partiets socialordfører Özlem Cekic,  ved at skrive et brev til Anders  Fogh Rasmussen med det samme krav.

Hun siger endvidere:

" - Min bekymring går ikke så meget på, hvad Karen Jespersen siger om Muslimernes Fællesråd. Alle ved jo, at hun har paranoia omkring muslimer.

Men hvis hun har tænkt sig at bruge al sin energi på sit korstog mod muslimer, er hun i det forkerte ministerium."

Integrationsordfører for Det Radikale Venstre, Morten Østergaard hævder, at Karen Jespersen skader integrationen i Danmark, når hun kalder Muslimernes Fællesråd for ekstremistisk.

Han siger om dette:

" - Jeg synes, regeringen skal tænke sig meget grundigt om i forhold, hvor skadeligt det er, når en minister som Karen Jespersen gentagende gange udråber store grupper i det danske samfund til at være ekstremister og antidemokrater.

Min frygt er, at hun går ekstremisternes ærinde, fordi de ser, at der ikke er plads til forskellighed i Danmark. "

Det er på ingen måde tilfældet: Karen Jespersen, forsøger netop det modsatte!!!

Med de to entreprenante integrations-entreprenører, Abdul Wahid Pedersen og Zubair Butt Hussain. Der i enhver situation tænker, - og handler stringent efter Sharialoven, - er det ikke muligt, at føre nogen dialog. Heller ikke igennem undervisningsmateriale, der er udarbejdet af de to islamister

Dette faktum, burde Henrik Dam Kristensen, Özlem Cikic og Morten Østergaard tænke over.

I europæisk sammenhæng gælder vore love for alle. Både for ateister og en hvilken som helst religion. Hos islam derimod er samfundsmodellen ren jura. Sharia-lovgivningen, omfatter alle menneskelige handlinger og alle forhold i livet.

Det er under denne overskrift, de to islamister A.W.Pedersen og Z.B.Hussain, vil tilrettelægge deres antiradikaliseringsplan.

Ja, her har man virkelig sat "Rævene til at passe Gæs".

Kilde: Berlingske Tidende: Den 16. februar 2009.

Niels Krogsgård.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.