14.02.2009

Storbritannien, - en Anden-rangs-nation!!!

Storbritannien har opnået at gøre sig selv til grin over hele den civiliserede verden.

Labours leder i 1933, George Lansbury, udtalte i forbindelse med Adolf  Hitler´s magtovertagelse i Tyskland bl.a. følgende:

"Vi vil ikke støtte en forøgelse af det militære beredskab, og vi vil heller ikke støtte vores egen eller nogen anden regerings forsøg på at straffe eller iværksætte sanktioner mod Tyskland.

En sådan handling vil ikke være påkrævet, hvis alle de store nationer med det samme

nedruster betydeligt og fortsætter dermed, indtil man har opnået universel nedrustning."

Her var der en leder, der gik i den tro, at man kan forhandle med totalitære bevægelser.

Det lader sig ikke gøre.

Idag, 76 år senere, kan vi høre den britiske indenrigsminister, Jacqui Smith, erklære Geert Wilders uønsket I Storbritannien, med den begrundelse, at:

"Hans opførsel og tilstedeværelse udgør en risiko for den almene sikkerhed."

Her i er der jo den totale indrømmelse i, at Storbritannien nu er en nation, hvor ordet ikke længere er frit.

Årsagen, den kender enhver:

Det er den vanvittige store islamiske indvandring til Storbritannien, der nu har nået det punkt, hvor, ministeriet Gordon Brown, -  ikke længere er istand til at sikre det frie ord, - af frygt for en voldelig reaktion fra de mange hundrede islamiske organisationer og celler, der findes rundt om de britiske storbyer.

Det er normalt tilstande, man støder på i anden-rangs-nationer. Der, hvor regeringslederne er bange og nervøse for ukendte og udenoms-paralmentariske kræfter.

Afvisningen af Geert Wilders i Heathrow -lufthavnen, hvor immigrationsmyndighederne tilmed havde den frækhed at inddrage Wilders pas, fortæller hvor trængt regeringen Brown er.

Det er uværdigt. Det er et Kujon-ministerium der handler på denne måde.

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten fredag den 13. februar 2009.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.