13.02.2009

SF.Uindskrænket ytringsfrihed.

Naturligvis går Villy Søvndal ind for ytringsfrihed, idet den er grundlag for al debat i Danmark.

Ifølge Ritzau den 12.feb. 2009, giver SF`s formand Villy Søvndal udtryk for, at Venstrefløjen har en interesse i uindskrænket ytringsfrihed.

Til Ritzau siger SF-formanden følgende:

"Det går ikke, at halvdelen af indvandrere og deres børn vil begrænse ytringsfriheden i film og bøger, som angriber religion.

Det er min personlige overbevisning, at ytringsfriheden og muligheden for at ytre sig frit og forsamles også for venstrefløjen har betydet de kæmpe fremskridt, som vi har nået.

Det gælder kritik mod religion, mod politikere og kritik i det hele taget.

Det er en uomtvistelig del af hele vores tradition og historiske arv". Siger Villy Søvndal

Han vil forklare ytringsfrihedens værdi for indvandrere fra diktaturer som Irak og Iran, hvor SF får mange medlemmer som var iranske flygtninge, før de fik dansk statsborgerskab.

-" De må om nogen forstå, at ytringsfriheden vil være et uomtvisteligt gode i de samfund, de kom fra. Vi får i SF rigtig mange iranere, som kommer fra venstreorienterede miljøer, for hvem det er helt naturligt" siger Villy Søvndal.

Kilde:Ritzau/Kristeligt Dagblad den 12. februar 2009.

Villy Søvndal.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.