04.02.2009

EU-Parlamentet vil høre din mening

Forfatter: Red

- hvis den er i overensstemmelse med EUs meningskodeks!

Du kan klikke ind på denne adresse og give din mening til kende om, hvorvidt EU skal huse Guantanamo-terroristerne:

Spørsmålet er så, om din mening er i overensstemmelse med EUs meningskodeks. En, som gav sin mening til kende, havde denne oplevelse:

Mit brev under navnet anders ville de åbenbart ikke bringe. Jeg skrev, at islam og vestlig kultur trives som ild og vand: Den svageste dør . Derfor synes jeg, at man skal sende guantanamo-fangerne tilbage til deres hjemlande - hvor islam allerede har undertrykt den kristne kultur.

Naturligvis vidste jeg, at dette ikke ville blive bragt - jeg ville blot gøre moderator opmærksom på at vi ikke alle er lallende multikulturalister. Og minsandten: endnu bedre - så enhver virkelig kan se EU-diktaturet i praksis - begik moderator (censor) den dumhed at skrive flg.:

" moderator|04-02-2009|13:15 In accordance with our editorial policy, we have been obliged not to publish two comments received on this subject because of their advocacy of discrimination vis-à-vis Guantanamo detainees on the grounds solely of religion. Such discrimination is contrary to the fundamental principles of the European Union, as defined in the European Charter on Fundamental Rights, as well as UN conventions on human rights to which all EU countries adhere. "

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.