03.02.2009

Ja til blasfemi, Abdul Wahid Pedersen!!

Islam - religionen som ikke kun er en religion, vil fredes for relevant kritik.

Som bekendt, vil en række muslimske lande på den kommende anti-racismekonference i Geneve den 20.-24. april (Durban 2), ha´ besluttet, at Blasfemi gøres til en krænkelse af menneskerettighederne.

Konferencen finder sted i FN´s hovedkvarter.

Det har vakt min gamle skolekammerat Abdul Wahid Pedersen´s opmærksomhed.

I Kristeligt Dagblad den 2. februar 09 skriver den kendte imam følgende:

"Religion har altid været en del af menneskers historie. Sådan er det også i dag, hvor en overvældende majoritet af verdens mennesker bekender sig til en religion.

Antallet af mennesker der absolut ikke har nogen religion, er formentlig meget mindre end 10 procent.

Derfor kan det synes ejendommeligt, at man overhovedet kan være uenig om, hvorvidt det er sund fornuft at søge at hindre udfald imod religiøse symboler eller traditioner på nedværdigende og forhånende måde, eller om det skal være tilladt at sige hvad som helst."

Lad det være sagt med det samme:

Ja, det skal være tilladt at sige hvad som helst.

Men naturligvis under ansvar for gældende lov.

Det er det den grundlovssikrede ytringsfrihed tilsiger os.

Det er forudsætningen for en fri debat i et åbent sekulært samfund som eks.vis det danske.

Hvis den arabisk/islamiske forberedelseskomite, på Durban 2-konferencen får held til at gennemtrumfe blasfemi forslaget, vil det betyde,- at du Reino kan påbyde mig, - ikke at skrive - eller tegne noget blasfemisk om islam

Hvis islam, blot var en religion, ville det være på et afgrænset felt.

Men den vurdering holder jo ikke,- for islam er ikke kun en religion!!

Den er en ideologi, et total-system, der regulerer samfundets politiske, juridiske, sociale, kulturelle, handelsmæssige og mellemmenneskelige forhold.

Det vil på  godt dansk sige: En totalitær gud-stat, hvor en vestlig sekulær ytringsfrihed ikke vil få nogen som helst ret.

Derfor, skal islam´s totalitære væsen bekæmpes.

Kilde:Kristeligt Dagblad, den  2. februar 2009.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.