22.01.2009

Højrefløjs ekstremisme.

Forfatter: Bjarke Rosenkilde

Lev som et enkelt menneske mellem fødsel og død og i ansvar og skyld, og i frimodig tro på Jesus Kristus.

Højrefløjs ekstremisme.

Koranen som Allahs egne ord.

Og Muhamed som den perfekte mand.

Islams overlegenhed i forhold til ateister og andre religiøse:

De skal omvendes ved sværdet.

Islam er en religion med en Gud, en efter livet forestilling, samt 72. jomfruer.

Ikke desto mindre, er det spørgsmålet om ikke Islam er en politisk ideologi?

Islam har et detaljeret regelsæt for samfundet, og for det enkelte individ.

Islam dikterer regelsæt i alle livets forhold.

Islam betyder underkastet.

Dvs. underkastet ovenstående.

Derfor er der hverken demokrati eller frihed.

I stedet hersker sharia.

Hvilket synliggøres når kvinder bærer tørklæder.

På den baggrund er det spørgsmålet om Islam i virkeligheden adskiller sig fra eksempelvis Kommunisme og Nazisme?

For millioner af muslimer er hverken Koranen eller Muhamed bare en gammel bog eller en gammel mand.

Nej, begge indgår som led i hverdagen for levende mennesker i alle livets aspekter.

Terror er jihad.

Hellig krig.

Jihad imod Israel bør ses som islams hellige krig imod Vesten.

Her vokser både islam og dens indflydelse bestandig.

I Europa er der sådan set Værdi - Udsalg.

Akademikere, kunstnere, medier, fagforeninger, DA, kleresiet, det politiske system, herunder den såkaldt humanistiske venstrefløj, de liberale, de konservative, og de ligeså humanistiske radikale har alle konverteret til den multikulturelle selvmordsteori.

I Vesten kaldes kritik af Islam således enten Racisme eller Højrefløjs Ekstremisme.

Hvilket sådan set sammenfatter elitens forræderi imod århundreders civilisation og jødisk- kristne værdier.

Hvilket er set før.

Husker vi.

Nutidige Europæiske topledere ved nok, hvor alvorlig situationen er.

Ikke desto mindre, har de travlt med at betegne islam:

Fredens religion.

Skønt over 250. millioner har måttet lade livet igennem de seneste 1.400. år.

Europæiske toppolitikere deltager også i forræderiet imod Europas fortid, og skalter og valter således med vor frihed.

Folk, dvs. den enkelte borger, må derfor selv arbejde for at stoppe denne udvikling.

Nemlig islamiseringen af Europa.

60. % af hollænderne er enige om at masseindvandringen har været den største fejltagelse siden Anden Verdenskrig.

Ligesom 60. % af hollænderne ser Islam som den største trussel imod hollandsk identitet.

For første gang nogensinde, søger Europas patriotiske partier sammen for at udveksle erfaringer.

Det kan være begyndelsen til noget stort.

Men det kan også lige så godt være Europas sidste chance.

En konference fandt sted i december 2008.

Takket være den israelske professor Aryeh El dad, medlem af Det israelske Parlament, Knesset.

Her vistes Geert Wilders film: Fitna.

Ligesom en diskussion af jihad fandt sted.

Dette skete, fordi Israel er en del af vor fælles arv.

I min drengetid taltes med veneration og indlevelse om den Hellige By, og ikke mindst om Det Hellige Land

Kun ikke racistiske organisationer, og solidt demokratisk funderet partier var indbudt.

Konferencen kan forhåbentlig være starten på en alliance imellem Europæiske patrioter.

Alliancen skal fungere som en støtte for alle organisationer og politiske partier der er imod jihad og islamisering.

Et islamisk Europa uden frihed og demokrati, en økonomisk udørk, et intellektuelt og kunstnerisk mareridt, og samtidig et både bemærkelsesværdigt og overraskende vendepunkt; idet Europa fremover vil være USA's fjende.

En atomar fjende vel at mærke.

Herefter vil det være op til USA alene at bevare og udbygge arven fra Jerusalem, Athen og Rom.

Vort demokrati, sikkerhed, fred, frihed samt kærlighed, såvel den imellem mennesker som Guds til mennesket, fik vi, dagens europæere serveret på et sølvfad.

Uden kamp,

Ikke desto mindre var disse tilkæmpet med blod, sved og tårer.

Dem er vi ved at formøble.

Derfor:

Har vi, nulevende europæere til hensigt at videregive freden, friheden, kærligheden og demokratiet til vore efterkommere?

I så fald kan det ikke nytte noget, at vi bilder os ind, at dette skal ske med mullahers og imamers mellemkomst.

Det er ganske enkelt udtryk for en ualmindeligt naiv forestillingsevne.

Baseret nærmere på ønsketænkning end på kendsgerningerne.

Som sagt:

Vor elite har svigtet før,

Derfor:

Vi må ikke give op.

Vi må ikke som Per Stig Møller smilende næsten repetere Chamberlains ord:

Fred i vor tid.

Vi må i lighed med tidligere faldne, hvis kors og mindesmærker vi kan se rundt om simpelthen ikke give op.

Indtil videre må vi betragte det som et spørgsmål om, hvornår jihad kommer til Europa.

Gad vide, hvilke undskyldninger og bortforklaringer eliten disker op med i den anledning?

Indtil videre må vi slå fast:

Lev som et enkelt menneske imellem fødsel og død og i ansvar og skyld, og i frimodig tro på Jesus Kristus.

Kæmp for alt hvad du har kært.

Den 22. januar 2009.

Kilder: Geert Wilders tale fra The Four Seasons 25. september 2008.

Den Danske Forenings Hjemmeside.

Bestil bøger her>>>

OPGØRET >>>