30.12.2008

Spørgsmål til Ministeriet Fogh Rasmussen.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Hvad vil ministeriet Fogh Rasmussen gøre i den formørkede forsamling af dybt totalitære kræfter bag Durban 2 ???

 Spørgsmål til Ministeriet Fogh Rasmussen.

Når man taler om Durban- 2 Konferencen, der er under forberedelse, er det nødvendigt samtidig at se nærmere på Cairo-deklarationen.

Det er den, der er ledestjernen for det islamiske flertal, der har taget magten i den komite, der forbereder den snart berygtede Durban - 2.(FN´s racisme-konference.)

Her vil man forsøge at gøre kritik af religioner forbudt.

Cairo-deklarationen, blev i 1990, udarbejdet af de 57 lande, der er medlem af OIC (Organisationen af Islamiske Lande), og som opfatter Cairo-deklarationen som deres egen muslimske menneskerettighedserklæring.

Cairo-deklarationen for Menneskerettigheder i Islam, blev skrevet på initiativ af Saudi-Arabien og Iran, er baseret alene på Sharia-lovgivningen. Den er uden overdrivelse klart i strid med FN´s menneskerettighedserklæring fra 1948.

Iran og Saudi-Arabien, er kendt for at være to af de lande i verden med flest overgreb på uskyldige, bl.a. forbud mod at forlade Islam, dødsstraf for seksuelle forseelser, håndsafhugning og halshugninger samt stening af kvinder.

Begge lande følger den islamiske lov - sharia. Enhver anden gudsdyrkelse end islam er i Saudi-Arabien forbudt ved dødsstraf.

I Artikel 19 i Cairo-deklarationen står der, at "der ikke findes nogen forbrydelse eller straf bortset fra dem, som er omtalt i Shariaèn".

Det bliver gentaget i Artikel 25, at " den islamiske Sharia er den eneste kilde til forståelsen og forklaringen på hver af artiklerne i denne deklaration."

I Artikel 22: " Alle skal have ret til frit at sige sin mening på en sådan måde, at den ikke står i modsætning til Shariaèns principper."

Som man kan se, er det dybt totalitære kræfter, der står bag forberedelsen af Durban -2- Konferencen.

Derfor må der stilles det spørgsmål: Hvad vil ministeriet Fogh Rasmussen gøre i denne formørkede forsamling?

Poul Vinther Jensen

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810