27.11.2008

Kolding - New York.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den naive tro på en dialog med muslimer lever stadig på trods af brandattentater og voldtægter.

  

Begrebet dialog, forudsætter efter min opfattelse, at man er enige om nogle fundamentale retningslinjer. Er man ikke det, er samtalen blot udvekslinger af synspunkter, der ikke kan sammenfattes. 

Trods dette, er der i morgen en konference i Kolding, hvor man vil forsøge at føre dialog, og drøfte "hvordan forebygges radikalisering af unge." 

Arrangøren af konferencen Marwan Zobi (SF),  der er formand for Integrationsudvalget i Kolding. Han holder selv holder oplæg og siger bl.a: 

"-Dialog er et centralt spørgsmål i forhold til forebyggelsen, og derfor er det vigtigt at få diskuteret for og imod. Og min holdning er klar: Jeg vil gå i dialog selv med Satan, hvis det kan forhindre en terrorsag." 

Der er ifølge Ritzau mere end 200 tilmeldte, hvor også Politiets Efterretningstjeneste (PET) og imam Abdul Wahid Petersen taler. På den anden side af Atlanten, er det ligeledes de millitante muslimer,  der er på plakaten. 

Ifølge Ritzau den 26.11 har Forbundsmyndighederne i USA advaret politiet om en mulig terrorsammensværgelse mod undergrundsbanen i New York i forbindelse med feriedagene omkring Thanksgivning (taksigelsesdagen) i morgen. 

Ifølge nyhedsbureauet AP, er de i besiddelse af et internt notat, hvoraf det fremgår, at forbundspolitiet FBI har modtaget "sandsynlige, men ubekræftede" rapporter om, at medlemmer af terrornetværket al-Qaeda har drøftet et angreb mod Undergrundsbanen, som skulle finde sted i slutningen af december. 

En talsmand for ministeriet for indenlandsk sikkerhed sagde idag, at advarslen er udstedt rutinemæssigt. Han tilføjede dog, at der formentlig vil være en større tilstedeværelse af politi i New York og andre store amerikanske byer i de kommende dage.

Man må stille det spørgsmål.

Hvorfor tillader vestlige politikere en fortsat indvandring fra den Islamiske kulturkreds?

 

 

Kilde: Ritzau/Kristeligt Dagblad. den 26. 11.2008

         Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810