20.11.2008

30 års forfejlet politik:

Forfatter: Arne von Kappelgaard

Hvorfor skal vi betale til mennesker, som foragter os?!

Har vores "rigsdags baroner" virkelig ikke lært noget efter 30 års forfejlet politik overfor muslimerne. I tirsdags kunne man læse i Jyllands-Posten, at Birthe Rønn Hornbech ville foreslå en dialog-orienteret linie overfor ekstreme muslimer!!! Hvor naiv har man egentlig lov til at være. Når man har med muslimer at gøre, så hjælper det ikke at tage hinanden i hånden og snakke om tingene, det er i muslimernes øjne ensbetydende med overgivelse og nederlag. Overfor sådanne lømler må man være hardcore, konsekvens og omgående handling hvis de træder ved siden af, det er det eneste sprog sådanne nogle forstår. At snakke og praktisere humanisme overfor muslimerne er håbløst. Her gælder det handling, og derefter et "kirurgisk" indgreb, så man kan få fjernet metastasen. Det værste vi kan gøre, er at være eftergivne. Hårdt mod hårdt giver som bekendt ild, og hvor der høvles kommer der spåner, men den kamp må vi tage, hvis vi ikke af vore efterkommere vil kaldes feje uslinge!

Vi danskere, der passer vores daglige dont, skal gang på gang lægge øre til det ene tåbelige forslag efter det andet, der udgår fra "ræveborgen". Bunder det i uvidenhed eller ren og skær dumhed, at man (politikerne) ikke gider læse på sin lektie, eller er der en skjult dagsorden blandt vesteuropæiske politikere, der går ud på at skifte Europas befolkninger ud ?

Hvorfor skal vi etniske danskere blive ved at betale og betale til mennesker, der foragter vor levevis, og som konstant med skinger stemme giver udtryk for der krævementalitet. Helt berettiget kunne man jo spørge, var det ikke en ide at få hænderne op af lommerne og armene ud fra kroppen, og måske bidrage til den fælles husholdning, i stedet for hele tiden at kræve at andre skal opfylde deres ønsker. Uanset hvor muslimerne slår sig ned, så kommer de i konflikt med deres omgivelser. De er tilsyneladende født med et gen, der gør dem evigt utilfredse. Man kan kun undre sig over, at så mange muslimer "flygter"/bliver familiesammenført i den vestlige verden, hvis kultur og værdigrundlag de ringeagter.

Hvorfor er der til stadighed flere tusinde muslimske børn der er født i Danmark, som er på genopdragelsesrejse i forældrenes hjemland? Hensigten er åbenbar nok. Vi "gammeldanskere" skal finansiere muslimernes liv - fra vugge til grav - vi betaler med andre ord for vores egen undergang som et gammelt kulturfolk. Og så vil de have vores respekt. Respekt kan man ikke true sig til, det gør man sig fortjent til. De kan tilsyneladende ikke få ind i deres små hoveder, at de er kommet fra et tilbagestående og undertrykt land, til et højt udviklet industrisamfund, der ikke praktiserer kameldriverens ørken religion.

I øvrigt er der ingen forskel på islam og islamisme, hvis der er, så er det kun en nuance der skiller.

 

Man kan ikke stærkt nok advare mod at lade den islamiske facisme få fodfæste i Danmark. Danmark skal ikke være spytbakke for herboende muslimer. Kritik af islam er både berettiget, påkrævet og ønskværdigt. Vi danskere skal ikke overgive os til en religion, der dyrker hadet (volden), og som sætter friheden ud af kraft. Men desværre er det blevet sådan, at hvis man har sit liv kært, så skal man helt enkelt ikke sige noget, der måske kan opfattes som kritik af islam. Muslimernes tros propaganda er et helligt bud, andre religioners mission er en forbrydelse.

At såre en såkaldt vantro er en dagligdags øvelse, som man som muslim gerne gør. Muslimerne er eksperter i at gøre sig til ofre og forfulgte uskyldigheder. De reagerer med ekstrem pirrelighed på enhver indbildt eller reel fornærmelse. Det at fornærme anderledes tænkende er fast procedure og standard for en muslim. Når man selv bruger grovfilen, så må man være forberedt på at få tilbage af samme skuffe.

At behandle andre, som man gerne selv vil behandles, det, vi kalder det elementære princip om gensidighed, er ikke eksisterende hos en muslim. Ergo så må grovfilen som sagt tages i brug, og dermed må vi også tage kampen. Sådan er det. Når ukrudt luges op, så skal man huske at få roden med.

 

Det er på ingen måde en "fredens religion", som vores politiske ringvrag har inviteret til landet. Vi kan koldt konstatere, at det kun er muslimer, der bekræfter deres tro ved at sprænge bomber, så sagesløse mennesker bliver dræbt, og nedbrænder kristne kirker og andre landes ambassader. Selv om ikke alle muslimer måske er terrorister, så er alle terrorister muslimer!

 

Når politikerne i den grad har svigtet de indfødte danskere, så må vi selv tage affære. Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt. Det er ethvert lands ret at kæmpe for landets beståen. At værne om vort land er enhver danskers pligt. Det er MIN forbandede pligt, og det er DIN pligt som etnisk dansker. Er vikingeånden og frimandstanken virkelig død og borte i Danmark! Er der kun trællesind, småmandssind, plathed, tarvelighed og uforpligtende underholdning tilbage?

Vi må og skal ryste slapheden af os, og vedstå slægtskabet med den vikingeånd, der skabte Danmark som et rige.

 

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810