06.11.2008

Ingen racisme i Vesten.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den racisme Durban 2 oplægget taler om finder vi udelukkende i de muslimske lande.

  

Som bekendt, finder FN´s racismekonference (Durban 2) sted i Geneve til april  2009. 

I dokumentet- udkastet som konferencens forberedende komite, - der er stærkt repræsenteret af islamiske kræfter, - er man blandt andet nået frem til følgende: 

"At nogle af de mest bekymrende tendenser globalt siden 2001 er, bagvaskelse af muslimer og deres tro, og at den mest alvorlige manifestation af bagvaskelse af religioner udgøres af stigningen i islamofobi." 

I udkastet bliver Morgenavisen Jyllands-Posten´s Muhammed-karikaturer brugt til at underbygge komiteens argument for at skabe grænser for ytringsfrihed.

Komiteen der har lande som Cuba, Iran, Pakistan og Libyen i nøgleroller, er af den mening, at de vestlige landes anti-terrorlovgivning ene og alene er et resultat af racisme

Man må stille de sarte muslimer det spørgsmål: Er man helt uvidende om, hvem der forårsager de mange terror-anslag rundt om i verden? 

FN´s menneskerettighedskomissær, Navi Pillay er godt tilfreds med udkastet, og omtaler udkastet som "et konstruktivt resultat af samarbejde"

Men han gør regning uden vært.

Organisationen UN Watch, der overvåger FN´s debatter og handlinger, opfatter den forberedende komites udkast som et "frontalt angreb mod vestlige demokratier." 

Den dominerende tone i Durban 2-udkastet er da også, " at USA,Vesteuropa, Israel og andre liberale demokratier er racistiske og diskriminerende i forhold til islam."

 

Denne opfattelse deles ikke af UN Watch.

I en pressemeddelelse står følgende: "Her er tale om et forsøg på at ændre menneskerettigheder til fordel for islamisk censur. Det får Durban 2- udkastet til at fremstå som endnu mere tilbagestående en kladden fra konferencen i 2001. 

Heri er den israelske professor i mellemøststudier, Gerald Steinberg enig.

Han vil i løbet af november forsøge at overtale Europa-Parlamentet til at støtte en boykot af Durban 2.

G.Steinberg siger i den forbindelse:" Hvis Europa tager til Durban 2, vil konferencen få legitimitet, men hvis Europa bliver hjemme, vil konferencens indhold blive fremstillet i dårligt lys. 

Ja, hvad skal vestlige demokratier i denne islamiske sandkasse!!

På en dag, hvor Vestens største demokrati, ved et frit valg har valgt en person, med en afrikansk/muslimsk far til Præsident, og en sort amerikaner til ægtefælle, må al tale om racisme i Vesten høre op!!

Jeg ønsker Barack Obama held og lykke i det nye embede.

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad den 5. november 2008.

         Allan Sørensen.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                   det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>