31.10.2008

Europol.

Forfatter: Bjarke Rosenkilde

Et Europol, hvor flere af staterne er upålidelige og korrupte, er helt til grin.

Ved talen om et europol, altså et stadigt snævrere og til sidst overstatsligt europæisk politi siger Dansk Folkeparti fra.

Vi mener det er klogere at fastholde allerede eksisterende aftaler fra 1997. om et politi samarbejde.

Et overstatsligt samarbejde med korrumperede og ineffektive europæere er efter vor opfattelse ikke at foretrække.

Tværtimod ser vi de nedlagte grænser som både årsag og sammenhæng imellem den øgede narkokriminalitet, våben –og kvindehandel.

Det er vanskeligt at se, at et allerede ineffektivt samarbejde skulle blive bedre af at blive overstatsligt.

Siden ingen fortilfælde peger i den retning, antager vi ikke, at dette vil blive tilfældet i fremtiden.

Ligesom vi i Dansk Folkeparti ikke forveksler tolerance med at støtte had, vold, diskrimination eller drab.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>