21.10.2008

SONY`s knæfald.

Det er utroligt, hvad velmenende idioter gør for at tilfredsstille de sarte muslimer.

Så er den gal igen med de sarte muslimer

Sony , har udsat verdenspremieren på deres nye computerspil "LittleBigPlanet, fordi de er blevet bange for at fornærme muslimer

Det kom frem, at baggrundsmusikken i spillet indeholder to sætninger fra Koranen, og Sony er bange for at det kan vikre fornærmende overfor muslimer. Straks, har den store internationale koncern valgt, at tilbagekalde spillet og  udsat udgivelsen. Sony har tilmed udsendt følgende pressemeddelelse, der lyder som følger:

"Vi har med det samme gjort hvad vi kunne for at rette det, og vi undskylder for den krænkelse det må have forårsaget.

Ifølge BBC, var det et medlem af et online spilforum, der gjorde dem opmærksom på de to sætninger i baggrundsmusikken, og at mikset med musik og koranhenvisninger, der ville kunne virke fornærmende overfor muslimer.

Nye kopier bliver nu produceret og ifølge Sony.com sendt ud til forhandlerne fra næste uge.

Kilde: Berlingske Tidende den 20. oktober kl. 9.48 2008.

Mette Roer.

Fremhævelse:PVJ.