20.10.2008

Landets brød, til landets børn!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

En alliance mellem socialdemokrater og radikale kan blive ødelæggende for Danmark

  

Ifølge Ekstra Bladet, er Socialdemokraterne og De Radikale rykket tættere sammen, efter at Margrethe Vestager søndag fastslog, at hun ønsker at indgå i en S-ledet regering. 

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, mener, udmeldingen "giver ro til at fokusere på arbejdet med at vælte statsminister Anders Fogh Rasmussen." 

Det kan de to kvindelige politiske ledere glemme alt om.

Danske vælgere, valgte i november 2001, at sætte ministeriet Nyrup Rasmussen på porten. Det var den førte udlændingepolitik, der alene var den afgørende faktor.

Den danske befolkning, er klar over, at der trods Dansk Folkeparti´s tilstedeværelse som støtteparti for ministeriet Fogh Rasmussen, - kommer der stadig et meget stort antal mennesker fra ikke-vestlige lande. 

Nu har vi tilmed fået en omfattende finans-krise, der om ganske få måneder vil sætte sit præg på beskæftigelsen i Danmark.

Det betyder, at Socialdemokratiet kommer til at vælge, om de vil arbejde for, at danske arbejdere får de job der er i landet. Eller om man sammen med De Radikale, - og SF, vil fortsætte den multietniske kurs. Vælger man det sidste, har Socialdemokraterne udlukket sig selv fra regeringsmagten.

 

 

Kilde:Ritzau/EkstraBladet den 19.oktober kl: 21.47

        Fremhævelse:PVJ.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810