18.10.2008

Europæiske tilstande!!

Ufatteligt, men sandt. I Rotterdam har man valgt en marokkaner som ny borgmester!!!!

Ahmed Aboutaleb, hedder den nye borgmester i den hollandske havneby Rotterdam. Aboutaleb, har stadig et marokkansk pas, det vil sige, at Marroko i princippet har indtaget det højeste politiske embede i en større hollandsk kommune.

Nyheden om den kommende muslimske borgmester er blevet blandet modtaget i Holland.

Den kristelige-liberale avis Trouw kalder det "et enormt fremskridt for den nationale integrationsdebat.

Omvendt har valget af Ahmed Aboutaleb som borgmester affødt kritik fra Hollands højreliberale Parti for Frihed og Demokrati, der mener man sender et forkert signal ved at ansætte en mand med dobbelt stasborgerskab

Så sent som sidste år dannede Rotterdam rammen om en række antiislamiske demonstrationer.

Det er der ikke noget at sige til,  - de ægte hollændere i Rotterdam, er idag blevet fremmede i deres egen by.

Det, der er blevet konkret virkelighed i Rotterdam, det vil de europæiske folk komme til at opleve i mange af Europa´s store og mellemstore byer.

Medmindre, Europa´s ægte  befolkning, får så meget samling på sig selv, at repatriering af muslimerne i Europa, kommer øverst på den politikske dagsorden.

Kilde: Kristeligt Dagblad den 17. oktober 2008.

Ritzau.

Fremhævelse:PVJ.