15.10.2008

Kong Abdullah´s totalitære rige.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Lad os erstatte mellemøstlig energi med dansk olie og vindkraft. Skab uafhængighed af djævelskabets sharia-olie.

 

At Saudi-Arabien, er et land, hvor retssikkerheden, er en tvivlsom realitet, ved enhver der følger med.Det er et tyrannisk islamisk styre, hvor sharia-lovens påbud ikke står til nogen debat. 

Det er et land, der behandler deres gæstearbejdere som dyr, uden nogen retsstilling.

For Vesten er det et farligt land at have for mange relationer til.

Saud-dynastiet, gør ikke noget gratis, vil man ha sikkerhed for olie - leverancer, - ja da er modydelsen, at den ultra-konservative wahibistiske udlægning af Islam får lov til at vokse i de islamiske moskeer i Vesten, herunder Europa

Det er derfor sjældent, at vestlige politikere tillader sig at kritisere de umenneskelige retstilstande i Kong Abdullah`s totalitære rige

Men det sker.

Ifølge en ny rapport fra Amnesty International, er antallet af henrettelser i landet steget markant i de seneste år.

Henrettelserne sker på Retfærdighedstorvet i Saudi-Arabiens hovedstad Riyad, det har af vesterlændinge fået navnet `Hak Hak-torvet´. Det er nemlig her, myndighederne udfører offentlige henrettelser af dødsdømte fanger. 

Ifølge BBC, må flere end to personer lade livet om ugen. Og det sker ved halshugning i overensstemmelse med Sharia-loven.

Der findes ingen officielle statistikker for henrettelser i Saudi-Arabien, - men Amnesty International har registreret 1695 henrettelser mellem 1985 og 2008. 

Af de henrettede er næsten halvdelen - 830 udlændinge, selvom den gruppe kun udgør en fjerdedel  af den samlede befolkning i landet. 

Ifølge rapporten fra Amnesty International foregår retssagerne ofte i hemmelighed, og udlændinge bliver regelmæssigt nægtet advokater og mulighed for tolkning. 

Indrømmelserne kommer gerne efter brug af totur, som kan være alt fra elektriske chok til trusler mod familiemedlemmer, siger Amnesty International.

 

 

Kilde: Amnesty International/Kristeligt Dagblad den 14 oktober 2008.

         Marie Louise Bruun Jørgensen

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810