12.10.2008

Sikker kurs fra Per Stig Møller.

Per Stig mener, at vi bør deltage i FN's "racismekonference".

I april 2009, finder FN´s racisme-konference sted i Geneve.

Her vil den muslimske organisation OIC samt flere muslimske lande have forbudt religionskritik, af for eksempel Islam, som værende blasfemi og gudsbespottelse

De sarte muslimer, har allerede dikteret resolutionsteksten ved racismekonferencen. Spørgsmålet er, om Danmark skal deltage i dette totalitære cirkus, hvor ytringsfriheden kommer under stærkt pres.

Udenrigsminister Per Stig Møller, har dog den holdning, at Danmark bør deltage, - men kun på den betingelse, at ytringsfriheden ikke er til salg for nogen pris.

EU, har fremlagt et detaljeret forslag til konferencen med støtte fra Danmark. Hertil siger Per Stig Møller:

" - Det , at OIC har fremsat forslag, som vi ikke bryder os om, betyder ikke, at vi skal boykotte konferencen. Jeg boykotter heller ikke Folketinget, hvis Dansk Folkeparti eller Enhedslisten fremsætter forslag, jeg ikke bryder mig om. Jeg kommer til mødet.

Sådan må det også være i Geneve.

Vi vil ikke give køb på ytringsfriheden. Vores linje er, at dette er en racismekonference og ikke alt muligt andet.

Derfor er EU`s  og vores bestræbelser at føre den rene linje igennem, at bekæmpe racisme."

Per Stig Møller erkender dog, at det kan ende med en boykot fra Danmark.Her er modkravet, at få fjernet teksten inden april.

Udenrigsministeren vil ikke til Geneve for at få dikteret islamiske direktiver, og siger hertil:

" -Hvis vi bliver majoriseret, eller vor ytringsfrihed søges begrænset, og vi ikke har en jordisk chance for at overbevise dem om noget andet, så kan vi selvfølgelig overveje meget nøje, om vi skal blive væk. Den beslutning træffes først, når vi nærmer os konferencen.

Vi skal til det sidste  kæmpe for vores ytringsfrihed og ikke smide håndklædet i ringen."

Kilde: Ritzau den 11. oktober 2008.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.