09.10.2008

Sæt Vesten på plads!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Røveriet af Kosovo skal nu bedømmes af Haag-domstolen.

  

Det er ikke nogen hemmelighed, at Den Danske Forening er  en klar modstander af Kosovo´s  løsrivelse fra moderlandet Serbien

Den holdning bygger Vi på, at ingen instans i Verden har mandat til at frarøve et land noget territorium, man har haft øvrigheds ret over i mange  hundrede år.

Dette er tilfældet med Serbien når det gælder Kosovo

Den nu tidligere serbiske provins erklærede sig som selvstændig nation den 17. februar og er i dag anerkendt af omkring 40 lande, - desværre også af Danmark. 

Nu har FN´s  Genneralforsamling sagt god for, at Serbien kan gå til FN`s Internationale Domstol ICJ i Haag  for at få afgjort, om Kosovo havde ret til at løsrive sig fra Serbien. 

77 af de 192 lande i FN`s Genneralforsamling stemte for den serbiske resolution om at gå rettens vej, mens 74 undlod at stemme og kun seks stemte imod. 

Det ventes at tage omkring to år, inden FN´s øverste domstol træffer en afgørelse om, hvorvidt Kosovos løsrivelse skete i strid med international lovgivning. 

Den pro-EU-venlige  regering i Beograd, har argumenteret  med, at en neutral juridisk afgørelse kan nedtone de etniske spændinger mellem det albanske befolkningstal og det serbiske mindretal i Kosovo. 

Bl.a: har den serbiske udenrigsminister, Vuk Jeremic sagt, ” at Serbien uanset hvad, vil rette sig efter afgørelsen.” Vuk Jeremic håber samtidig på, at sagen kan være med til at lette Serbiens vej ind i EU.

For mig, står Vuc Jeremic som den skinbarlige landsforræder. Jeg håber inderligt, at den store stat mod øst Rusland, formår at sætte Vesten på plads, - herunder Danmark.

 

 

Kilde: Dagbladet Politiken den 8, oktober kl. 17.44

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810