04.10.2008

Stort ansvar, Bjarke Larsen.

Forståeligt nok vakler Bjarke Larsen. Skal han udgive The Jewel of Medina på trods af trusler fra det muslimske djævelskab.

Den amerikanske forfatter Sherry Jone´s roman The Jewel of Medina, vækker stor opmærksomhed i de sarte muslimer´s rækker.

Senest har New York-forlaget Beaufort Books lukket sit kontor af hensyn til sikkerheden. Det skete, efter at britisk politi afværgede et muligt brandattentat mod forlaget Gibson Square i London.

Her i Danmark, er det planen at bogen skal udkomme til december på forlaget Pressto, der ejes af journalisten og forfatteren Bjarke Larsen, der for kort tid siden gav udtryk for tilfredshed med, at det ikke blev Trykkefrihedsselskabet, der fik rettighederne til udgivelsen  af bogen om profeten Muhammeds forhold til sin yngste hustru, den 9-årige Aisha.

Men nu er Bjarke Larsen ved at få angstens blod i årerne. Til JydskeVestkysten, sagde han forleden :

"Jeg går lige nu og overvejer med mig selv, om det er det hele værd. Min holdning er fortsat, at jeg vil udgive bogen, men det duer jo ikke, hvis det skal gå ud over min egen og min families sikkerhed og eskalere til en ny Muhammed-krise, hvor folk bliver dræbt.

Ja, sådan er betingelserne Bjarke Larsen, - og det har de været i snart mange år.

Skulle De komme i bekneb for husly, kan De stadig trygt ringe til mig på 61130032. Som Naser Khader giver udtryk for i Weekendavisen den 3. til 9 oktober. "gælder det kampen for freden og civilisationen

Det er her, ytringsfriheden, er noget særdeles fundamentalt.

BL.a: frit at kunne skrive, hvad der står i koranen , at Profeten Muhammed overfaldt og røvede karavaner. At han begik drab, selvom Muhammed både myrdede og voldtog og gav ordre til at dræbe i hundredevis af mennesker ved massehenrettelser af ubevæbnede jøder.

At han havde over 20 koner og slavekonkubiner og havde seksuel omgang med en ni-årig Aisha

Man må heller ikke nævne, at kvinder i islam har færre rettigheder, selv om de jf. Koranen kun har halv arveret (sura 4.11) halv vidneret (sura 2.282), og manden må slå hustruen (sura 4.34) tilbageholde hende i hjemmet (sura 4.15) og skille sig fra hende blot ved at udtale det tre gange.

Derfor, - lad os være fælles om, at få Islam ud af Europa!!!

Kilde:Weekendavisen nr. 40.3-9 oktober 2008.

Poul Pilgaard Johnsen

Rolf Slot-Henriksen Dansk Kultur.

Fremhævelse PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.