03.09.2008

Hvorfor hr. Ahmed Al Dubayan?

Rabiate kvindelige prædikanter kræver mord på homoseksuelle

Ifølge Daily Mail, er en gruppe kvindelige prædikanter ved en af Storbritanniens  mest indflydelsesrige moskeer i London ved at indføre den ekstreme islamiske kurs.

Ifølge de kvindelige prædikanter, skal muslimer "dræbe de homoseksuelle, ægteskabsbrydere og ikke troende.

Det afslører Channel 4 , London, med skjult kamera.

Central Mosque er ellers kendt for at tiltrække moderate muslimer. De rabiate kvinder, prædiker bl.a for studiegrupper.

En af de kvindelige prædikanter siger blandt andet, "at muslimer, der skifter til en anden religion skal slagtes."

Generaldirektør for moskeen, Ahmed Al Dubayan siger, " at kvinderne ikke afspejler moskeens holdninger."

Man må stille det spørgsmål til generaldirektøren. Hvorfor lukker man så disse totalitære prædikanter indenfor i Central Mosque?

Kilde: Kristeligt Dagblad. 2.september 2008.

Julie Jo Boding

Fremhævelse:PVJ.