07.11.2004

Mordet på Theo van Gogh

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Hvorfor stemmer vælgerne på politikere, som ødelægger Europa

Med det brutale mord på den hollandske filminstruktør Theo van Gogh har ikke bare Holland, men hele Vesteuropa fået endnu en påmindelse om, at situationen i Europa er blevet ændret.

Drabet på Theo van Gogh var en advarsel fra de militante islamister til den vestlige kulturkreds om, at kritik og debat om islam ikke tolereres.

For Holland er det en meget trist udvikling. Dette rige og forankrede europæiske land er på blot fire årtier forandret til et multietnisk opløst samfund. Men det kan ikke komme overraskende for hollandske politikere, - ej heller for den hollandske befolkning.

Der er grænser for, hvor tåbeligt man kan bære sig ad. At indbyde ca. 1 million muslimer i et lille kristent land er intet mindre en vanvittig.

Det hjælper ikke noget, at politiske ledere og  ledende medie folk står i kø for at fordømme, hvad der er sket.

Det hjælper heller ikke, at 20.000 kvinder mænd og børn samles på Dam-pladsen i Amsterdam for at vise deres afsky og protest.

Det er noget, der vil gentage sig i årerne fremover i Europa!!

Den sigtede drabsmand, en 26 årig marokkaner med hollandsk statsborgerskab, er kendt af myndighederne som hørende til det radikale islamiske miljø i Amsterdam.

Til Dagbladet Information 4.november siger den hollandske sociolog Herman Viujsje følgende:

”Denne begivenhed viser, hvilket klima vi har ladet udvikle sig. Hvilke mennesker vi har tilladt at være her. Hvordan vi for længe har ladet det sejle.

Ikke mere end fem procent af muslimerne i Holland kan kaldes radikale. Men det er altså også omkring 50.000. Ud af det antal behøver der kun at være en person med en kniv og en pistol for at kaste Holland ud i dyb krise.”

H. Viujsje får følgeskab af Piet de Rooij, lektor i hollandsk historie, der mener at en øget modsætning mellem hollændere og udlændinge er en indirekte årsag til drabet på van Gogh.

P.de Rooij fortsætter:” Mordet på Pim Fortuyn kunne man afskrive som enkelthændelse. Det kan man ikke længere. Dette drab er symbol på en proces, som går i den forkerte retning.”

Ja, det gør det i allerhøjeste grad. Ikke blot i Holland, men overalt i Europa.

Men spørgsmålet er, hvorfor stemmer europæiske borgere på de politikere, der er ansvarlige for denne destruktive udvikling.

Hvorfor kræver man ikke et totalt stop for fremmedinvasionen, og forlanger repatrieringsplaner iværksat i stedet for?

Sker dette ikke, vil der blive fældet mange tårer i Europa fremover.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810