28.07.2008

Luk ikke Bisserne ind i Europa.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Per Stig Møller: Kampen mod terror er det vigtigste fremover.

Luk ikke Bisserne ind i Europa.

Den  24. juli, bringer Kristeligt Dagblad et større interview med udenrigsminister Per Stig Møller.

Det Henrik Hoffmann-Hansen, der har været en tur ude på Asiatisk Plads for at få udenrigsministerens vurdering af, hvad der er vigtigt for Danmarks fremtidige sikkerhedspolitik.

Per Stig Møller er ikke i tvivl om, hvad der er det vigtigste i sikkerhedspolitikken de kommende år. Det er "Kampen mod terror", den overgår ifølge P.S. Møller "alt andet"

Per Stig Møller bringer bl.a et citat af digterpræsten Kaj Munk, der engang har udtalt følgende:"Hvis de pæne mennesker ikke vil, kommer bisserne til at regere verden. Hvis ingen stopper bisserne, har de det hele."

Hvis bisserne skal stoppes, er det ifølge Per Stig Møller bydende nødvendigt, at Danmark fortsat spiller en aktiv rolle i bekæmpelsen af den internationale terrorisme, der ofte har sin baggrund i ekstreme islamiske kredse.

Til Henrik Hoffmann-Hansen siger udenrigsministeren bl.a:

" - Nej Afghanistan er den vigtigste opgave, når vi tænker på civillisationernes sammenstød, konfliktpotentialet og den konkrete terrorudvikling, der ville være, hvis vi forlod landet, Jamen dog, hvis vi fik lov at være i fred!

Dertil kommer en yderligere effekt. Den vestlige verden prøver at hjælpe et afghansk demokrati og en afghansk hær, som vil modernisere landet. Hvis vi lader det falde, hvor meget tør så andre moderate udviklingsorienterede muslimske ledere og eliter udvikle deres lande i samme retning.

Hvis vi vender ryggen til det, vil det være en lærestreg for kolossalt mange moderate ledere, som er i klemme, og som er under angreb fra ekstremisterne.

Det vil være en lærestreg i Pakistan og i de arabiske lande: Stol ikke på Vesten, de stikker af, når de får nogen på snuden. Derfor vil de også bevæge sig længere væk fra Vesten for at imødekomme ekstremisterne mere."

Jeg er ganske enig med Danmarks udmærkede udenrigsminister, -men jeg stiller det spørgsmål, -hvorfor ministeriet Fogh Rasmussen samtidig godkender en fortsat islamisk indvandring i EU- området.

Det er jo en kendsgerning, at de store terror-anslag i Vesten, og det vil sige New York, Madrid, og London, alle er gennemført af "pæne" unge fra den islamiske kulturkreds. Unge mennesker, der tilhører ultra-konservative islamiske organisationer, - med hjemsted i Europa.

Dertil alle de talrige planlagte terror-handlinger, der heldigvis er blevet bremset af de europæiske efterretningstjenester.

Hvorfor åbner man Europa´s grænser for de islamiske bisser? Hvor er linjen i denne politik?

Jo flere personer fra den islamiske kulturkreds der opholder sig i Europa´s midte, - jo større  er muligheden for terror-anslag.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Kristeligt Dagblad den 24.juli 2008.

         Henrik Hoffmann-Hansen. /Fremhævelse:PVJ

 

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

      Bestil bøger her>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>