26.07.2008

Stram udlændingepolitik

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Det med den stramme udlændingepolitik, det er så som så.

”Stram Udlændingepolitik”

Hvis Lissabon-traktaten kom til folkeafstemning i Danmark, er jeg overbevist om, at den vil blive vedtaget, med et resultat på 55- 65 procent af de fremmødte vælgere. Der er i dag ikke nogen markant EU-modstand tilstede i Danmark, - slet ikke hos den yngre generation, der er opvokset efter Danmarks tiltrædelse i EU,

Hvis man derimod satte rets forbeholdet til afstemning, ville et stort flertal stemme for, at Danmark skal fastholde sit forbehold.

Det er kun godt, at det forholder sådant. Men virkeligheden i EU-systemet er, at Danmark ikke kan opretholde den såkaldte stramme udlændingepolitik, - hvis vi ønsker at forblive som medlem af EU og en del af det Indre Marked.

EU-Domstolen dømmer i overensstemmelse med Unionens dybeste principper, som handler om varers og tjenesteydelsers frie bevægelighed, - herunder også arbejdskraft i al dens mangfoldighed.

Det er en realitet, vi som Folk må tage stilling til. Vil vi fastholde Danmark, som det lille land mod nord, der er danskernes land, eller vil vi godtage, at udviklingen går imod det multietniske Danmark?

Med et EU, hvor der er bosat ca  20-23 millioner personer fra den islamiske kulturkreds, vil Danmark ikke kunne forhindre, at nogle hundrede tusinde muslimer, vælger at bosætte sig i Danmark. Det kræver blot, at de har et arbejde.

Denne udvikling er i gang. Ifølge Weekendavisen  25-31 juli, har  MF for Venstre, Eyvind Vesselbo gransket tal fra Danmarks Statistik, står det ikke godt til med den danske udlændingepolitiks effektivitet, - også uden de problemer EU løbende påfører Danmark.

E. Vesselbo  påpeger, at antallet af familiesammenføringer fra ikke-vestlige lande er på vej tilbage til niveauet fra  2002 -3-034  i 2007 mod 4.148 i 2002 – skyldes det ifølge Eyvind Vesselbo den naturlige parallelforskydning af tilstrømningen, som en aldergrænse er; de unge mennesker, der ikke kan klare alderskravet, bliver jo i sagens natur 24 år på et tidspunkt.

Hertil kommer, at antallet af udlændinge fra Tyrkiet og Pakistan, der kommer til Danmark, i dag er markant større end før udlændingestramningerne. 

I 2001 blev der givet opholdstilladelse til 792 tyrkere – især som følge af familiesammenføring  af ægtefæller. Sidste år steg antallet til 981.

Det samme er tilfældet for pakistanere, fra 284 i 2001 til 473 sidste år. 

Det med den stramme udlændingepolitik, det er så som så.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Weekendavisen 25-31 juli  2008.

          Arne Hardis.

          Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810