10.07.2008

MF. Morten Messerschmidt Dansk Folkeparti´s spidskandidat ved næste års EU-parlamentsvalg.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Idag bliver MF. for Dansk Folkeparti Morten Messerschmidt, præsenteret som Dansk Folkeparti´s spidskandidat.

God nyhed!!

Idag bliver MF. for Dansk Folkeparti Morten Messerschmidt, præsenteret som Dansk Folkeparti´s spidskandidat ved næste års EU-parlamentsvalg.

Det er en  god nyhed. Morten Messerschmidt, afløser en særdeles kompetent person nemlig Mogens Camre, der er klart den skarpeste EU-parlamentariker, som Danmark er repræsenteret med. Det er en tung arv som den 27-årige MF.er skal løfte, men det klarer han helt sikkert.

Morten Messerschmidt har været medlem af Dansk Folkeparti siden 1997.

Siden valget til Europa-Parlamentet i 2004 har han været partiets 2. suppleant i Europa-Parlamentet,og var indtil folketingsvalget i 2005, politisk assistent i Europa-Parlamentet.

Morten Messerschmidt, er trods sin unge alder ikke nogen nybegynder. Han har prøvet det politiske liv på den hårde måde.

Vi husker alle fhv. MF.er Torben Lund´s lumpne angreb på Messerschmidt i restaurant Grøften i Tivoli den 27.april, hvor Messerschmidt i løftet stemning sang første vers af "Lied der Deutschen", det blev af T.Lund med følge, udlagt i B.T, som en hyldets til Hitler og nazismen.

Siden denne dag, har Torben Lund været en stendød person i det offentlige liv.

Hvis Torben Lund er tvivl, kan blot læse Morten Messerschmidt´s personlige stemmetal ved folketingsvalget i 2005, her fik Messserschmidt 3812 personlige stemmer.Ved folketingsvalget i 2007, fik han 11.466. personlige stemmer.Det fjerde højeste antal personlige stemmer i DFs folketingsgruppe.

Morten Messerschmidt, har også været i kamp med den totalitære  §266 b den berømte racismeparagraf.Årsagen var, at Morten Messerschmidt var med til at indrykke en annonce i bladet Studiemagasinet med teksten:

"Masse-voldtægter,Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet. Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os "

Det kostede Morten Messerschmidt en dom på 14 dages betinget fængsel.

Det er 6 år siden. Spørger man manden på gaden idag, vil enhver der følger med, kunne bekræfte, at annoncen i Studiemagasinet, er højaktuel, og svarer idag til den konkrete virkelighed i dagens Danmark. Desværre!!!

Poul Vinther Jensen

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten          Henrik Skytte Nielsen.          Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810