12.06.2008

Et råd til Margrethe Vestager.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Et forsøg på at slå vand på en radikal gås.

 

Det Radikale Venstre´s leder Margrethe Vestager, har ved Folketinget´s afslutningsdebat tilkendegivet, at Det Radikale Venstre støtter kampen mod terror. Men hvordan det skal gøres udenrigs og sikkerhedspolitisk, vil Margrethe Vestager stadig gerne ha´til fri debat. 

Det er enhver politikers ret at stille sig kritisk overfor den førte politik.

Men i en tid, hvor stærke globale terror-organisationer planlægger, - og udfører terror-handlinger imod de frie demokratiske stater, da er det ikke tid for samtale eller dialog med de totalitære kræfter. 

Her er det tid for krudt og kugler.

Det er et område, Det Radikale Venstre op igennem partiets 103 årige levetid har haft stor berøringsangst overfor. At Danmarks udenrigsminister Per Stig Møller, har givet udrtyk for forståelse for de radikale tanker, må stå for hans egen regning.

Et klart flertal i Folketinget, går ind for væbnet modstand overfor alle terror-organisationer. Derfor, er Danmark bl.a militært tilstede i Afghanistan!!! 

Denne kurs blev fastslået af statsminister Anders Fogh Rasmussen i Folketingets afslutningsdebat med følgende: 

"Det er ikke terrorister, som skal bestemme, hvordan vi indretter det danske samfund eller hvilken politik, vi fører. Det danske folkestyre bygger på en vidtgående ytringsfrihed. Der er frihed til at tænke, tale, tro og tegne, som man vil.

Vi står fast på de frihedsrettigheder, som er grundlaget for vort frie folkestyre."

Og han fortsatte:

"Når terroristerne smider bomber, er det helt afgørende, at vi står sammen om at afvise deres angreb. At vi står sammen i kampen mod terrroisterne og ikke bøjer os for deres krav.

At vi står sammen i Danmark. At vi står sammen med vore internationale partnere og allierede.

Og til slut følgende:

"Hvis vi kapitulerer, hvis vi bøjer os, hvis terroristerne kan skræmme os til at ændre politik eller indskrænke frihedsrettighederne, ja, så har de vundet. Og så får de mod på endnu mere terror for at nå deres mål.

Det er ultra klar tale fra Danmarks statsminister:

Der er linje i denne statsminister-kurs, at hans udenrigsminister begynder at efterligne den britiske premierminister Neville Chamberlain, ved give udtryk for forståelse for Margrethe Vestager´s "dialog-kurs", - eller "appeasement-politk", må kræve en forklaring, fra Per Stig Møller

I en tid, hvor tilslutningen til den ekstreme udgave af Islam er stor,- og tiltagende, må Vesten´s svar være kamp.

Med disse  kræfter, kan der ikke træffes nogen aftale. Det har man tidligere erfaret med totalitære bevægelser som nazismen og kommunismen.

Som Neville Chamberlain´s efterfølger, sir Winston Churchill, sagde ved sin tilrædelse: 

"Jeg har ikke andet at tilbyde end blod, slid, tårer og sved.

De spørger, hvad der er vores politik. Jeg vil sige: Det er vores politik at føre krig til lands og til vands og i luften med al vores kraft og med al den styrke, Gud kan give os.

Det er vores politik at føre krig mod dette afskyelige tyranni, som aldrig er overgået i det mørke beklagelige katalog over menneskers forbrydelse.

Dette er vores politik.

Og de spørger, hvad er vores mål?

Det kan jeg svare på med ét enkelt ord: sejr. Sejr for enhver pris, sejr på trods af alle rædsler, sejr uanset hvor lang og hvor hård vejen må blive, for uden sejr vil vi ikke kunne overleve.

Jeg vil slutte med at ønske Margrethe Vestager en god sommerferie. Og give hende det råd,- at sætte sig ind, hvilke kræfter det er, der står bag det totalitære islam.

 

 

Kilde: Berlingske Tidende den 11.juni kl. 10.09.

Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810