05.06.2008

Poul Vinther Jensens grundlovstale

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Her kan dhimmierne i Det Radikale Venstre lære en hel del

  

Ved Den Danske Forenings Grundlovsmøde på Borum Eshøj vest for Århus, bragte Poul Vinther Jensen den aktuelle situation med Al-Qaeda´s udtalelser om bombesprængningerne mod den danske ambassade i Pakistan ind i sin tale. 

PVJ, sagde bl.a:

"Et er, at danske repræsentationer i udlandet bliver udsat for trusler, -det er der en mulighed for at forhindre, - ved at sætte de fornødne midler til rådighed, så det ikke bliver muligt at udføre disse skændelsgerninger mod danske medarbejdere rundt om verden. 

Men det værste er, at danske og europæiske politikere igennem de seneste 30 år, har tilladt en omfattende indvandring fra den islamiske kulturkreds, med det resultat, at der overalt i Europa idag findes islamiske terror-celler med forbindelse til bl.a. Al-Qaeda-netværket. 

Vi må desværre på Grundlovsdag 2008 erkende, at der i Danmark findes islamister, der er parat til at adlyde ordre fra terror-netværk, hvis ledelse sidder langt fra Danmark.

Der er derfor grund til at opfordre Regering og Folketing, til at tage danskernes sikkerhed og trykhed alvorligt. 

Det er mange år´s leflen for den transnationale lovgivning, der har skabt denne situation. Det er en  national krise, der kun kan løses, hvis de folkevalgte vil sætte den nationale interesse højere end de kunstige forpligtigelser der er blevet os pålagt af FN og EU."

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810