04.06.2008

Opfordring,- især til Per Stig Møller.

Forfatter: Poul Vinther Jensen.

Vi må ikke lade os styre af modbydelige terrorister.

  

Bombeangrebet mod den  danske  ambassade i Pakistans hovedstad Islamabad, har bragt Danmark op i den kreds af lande, der er hadet af islamisterne. Her er vi sammen med Holland, USA og Israel

Det er en "fornem" placering fordi Vi er hadet på grund af vores fastholden i den ubetingede ytringsfrihed, - der bl.a. giver fuld adgang til at tegne profeten Muhammed så ofte som man finder det nødvendigt.

Den tragiske hændelse, vil give anledning til at drøfte sikkerheden rundt om på de danske ambassader. Men også sikkerheden i Danmark, her kan der gøres en hel del, bl.a., må det være helt slut med at bære burka i det offentlige rum. Fordi dette klædningsstykke er særdeles velegnet til at skjule sprængstof.  

Det må gælde alle steder, - også på de danske ambassader.

Her kommer der jævnligt burka-klædte personer for at søge om visum. Ifølge muslimsk lov, må disse burka-klædte personer ikke kropsvisiteres.

Må hændelsen, og erfaringen i Isalmabad, omgående få Regering og Folketing, til at drage konsekvensen, så danske borgere ikke skal gå og frygte for liv og førlighed i deres eget land.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810