25.05.2008

Jørgen Poulsen og virkeligheden!!

De kongelige stalde har spurgt, hvor Jørgen Poulsen køber sine skyklapper. De skulle være ret effektive.

MF. for Ny Alliance Jørgen Poulsen, har fra partiets landsmøde i Knebel på Mols rettet en barsk kritik af Dansk Folkeparti.

Det er de udmærkede burka-annoncer Poulsen ikke kan klare. Han går så langt som til at sammenligne Dansk Folkepartis annonce-kampagne som nazistisk propaganda.

Den sarte MFer udtalte bl.a.

" - Vi oplever her i vort eget land et parti, der som led i en partipolitisk propaganda, indrykker annoncer i danske aviser med danske dommere iklædt burka med hammer i hånden.

Vi oplever også en presse, som skulle forestille at være demokratiets vogtere, falde i næsegrus beundring over håndværket bag propagandanummeret.

Det ligner uhyggeligt den beundring for håndværket "Der ewige Jude" og andre af Goebbels og Riehfenstahls filmiske værker."

Det er utroligt, at dansk politik skal trækkes med den slags demagogi. Er det helt undergået Jørgen Poulsen´s opmærksomhed, at islamiseringen af Europa kører for fuld skrue.

Det gælder både demografisk, - men også kulturelt. Eftergivende europæiske politikere kapitulerer dagligt overfor den islamiske trussel. Det går blandt ud over de europæere, hvis boligkvarterer, skoler m.m. er blevet omkalfatret til multietniske ghettoer.

Derfor er på tide, at der bliver "trukket en streg i sandet", - det skete bl.a. med Dansk Folkeparti`s udmærkede annoncer.

Det bør følges op med krav om repatriering af herboende muslimer, der ikke ønsker at følge danske normer.

Kilde: Ritzau/Kristeligt Dagblad 11.54 lørdag den 24. maj 2008.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.