23.05.2008

Ny Alliance A-Nationalt parti!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Ny Alliance ser gerne dobbeltstatsborgerskab - det støttes af de sædvanlige spytslikkere

  

Ifølge Nyhedsavisen 23. maj, vil partiet Ny Alliance have flere indvandrere til Danmark. Samtidig foreslår partiet, at indvandrere ikke skal have nogen hjælp fra det offentlige, hvis de bliver syge eller arbejdsløse. De må tegne en privat sygeforsikring.

Til Nyhedsavisen siger partiets formand Naser Khader, "Folk er velkomne i Danmark, hvis de kan finde et arbejde og forsørge sig selv. Men hvis de bliver syge eller arbejdsløse, skal de ikke belaste de offentlige kasser" 

Det fortæller, at Ny Alliance opfatter Danmark som et indvandreland. Det er ikke tilfældet Naser Khader. Vi er en nationalstat, og landet bærer navnet Danmark, det betyder, at det er danskernes land.

Hvis danske virksomheder mangler produktions muligheder, må de udvide ved at oprette virksomheder i andre lande, og anvende den arbejdskraft der er tilstede der.

Et folk, og en nation yder samlet det man kan.

Danmark er ikke, - og har aldrig været et indvandreland.

Må det trænge ind Naser Khader!!

 

For en måned siden, fremsatte partiet Ny Alliance et forslag om dobbelt statsborgerskab, det blev afvist, - dog overvejer SF, Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre at se positivt på sagen.

Det er igen et tydeligt bevis på, at Ny Alliance ikke kan regnes som et nationalt parti.

Partiet henviser til, at kun seks ud af EU´s 27 lande fastholder forbud mod dobbelt statsborgerskab. Partiets integrationsordfører Jørgen Poulsen, arbejder ihærdigt for dette a-nationale forslag.

Det bliver derfor vigtigt, hvad der kommer ud af den høring der skal være om dobbeltstatsborgerskab nu her den 28.maj Christiansborg.

Her vil der være bistand fra norske og svenske eksperter. Sverige har valgt dobbeltstatsborgerskab, mens Norge har afvist det.

 

Det bliver en vigtig høring. Her vil Dansk Folkeparti´s indfødsretsordfører Søren Krarup, være en vigitg repræsentant for den nationale kurs i fremtiden.

Til Ny Alliance´s forslag udtalte Søren Krarup følgende: 

"Man kan kun have ét statsborgerskab, så sandt som man som menneske kun har én identitet"

"Pjat" svarer Jørgen Poulsen - Men Søren Krarup, hvordan kan det så være, at man i flertallet af EU-landene har vedtaget muligheden for dobbelt statsborgerskab?"

Søren Krarup`s svar er:

"Fordi man i stigende grad gør tilværelsen til pjat og sig selv opløst i atomer ,statsborgerskab er at sammenligne med et ægteskab: Dobbelt statsborgerskab svarer til bigami."

 

 

Kilde: Dagbladet Information, onsdag den 30 april 2008. Mette Klingsey

         Nyhedsavisen fredag den 23. maj 2008. Morten Pedersen.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810