13.05.2008

Islamitisk konference i Danmark.

Islamister medvirkede i konference i anledning af Israels 60-års dag

I forrige weekend, blev der afholdt en konference i Brøndby. Anledningen var, at det er 60 år siden staten Israel blev oprettet, og dermed også 60- året for palæstinensernes udrejse af den del af Palæstina, der idag er israelsk område.

Weekendavisen bringer i det seneste nummer en stor forsideartikel af Hans Mortensen, hvor han redegør for konferencens forløb.

Der var bl.a video-tale af regeringslederen i Gazastriben Ismael Haniyeh, der er ledende medlem af terrorbevægelsen Hamas.

Hans tale blev hilst velkommen med stående ovationer fra hele den store forsamling.

Ifølge den amerikanske terror- og islamismeforsker Lorenzo Vidino fra Tufts University i Boston, var en del af hovedtalerne ved konferencen fremtrædende medlemmer af den den islamistiske organisation "Det Muslimske Broderskab" Lorenzo Vidino, er forfatter til bogen "Al-Qaeda i Europa."

En af talerne var ifølge konferenceprogrammet Mohammed Akram Al-Adlouni, der officielt er fomand for Al Quds International Institution, men samtidig er han medlem af ledelsen af Det Muslimske Broderskab

Mohammed Akram Al-Adlouni er blandt andet kendt for at ha´udarbejdet et dokument i begyndelsen af firserne, hvor han gør rede for, hvordan broderskabet skal arbejde i de vestlige samfund.

Ifølge Weekendavisen, er fremgangsmåden følgende:

"Det handler om at infiltrere det vestlige samfund gennem "en civilisation-jihadist-proces", og "udslette og destruere den vestlige civilisation indfra og sabotere dets elendige hus med de troendes hænder, så den bliver udslettet og Allahs religion sejrer over alle andre religioner."

Det er denne kreds, Islamisk Trossamfund i Danmark har tæt kontakt til. Det var Det Muslimske Broderskab, der var den drivende kraft imod Danmark under Muhammed-Krisen.

Godt hjulpet af Islamisk Trossamfund.

Ifølge Hans Mortensen´s artikel, er der ifølge den tidligere Washington Post journalist Douglas Farah, der i mange har beskæftiget sig med islamistiske bevægelser, er Mohammed Akram ikke den eneste af konferencens talere, der har nær tilknytning til Det Muslimske Broderskab.

Ifølge programmet præsenteres taleren Nihad Awad som leder af den amerikanske borgerrettighedsorganisation CAIR. Men den er ifølge Farah "blot en af broderskabest myriader af dækorganisationer."

En af de mest kendte er, "The Palestinian Return Centre" i London, der ifølge Farah, er tæt forbundet med Hamas.

Kilde: Weekendavisen 9. - 15. maj 2008.

Hans Mortensen

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.