09.05.2008

Åbent brev til Helle Thorning Schmidt.

Forfatter: Gertrud Johnsen

Vor spydspids i det svenske, Gertrud Galster, har skrevet nogle kloge ord til Helle Thorning Schmidt.

Kære Helle Thorning Schmidt.

Tak for din beslutning om, at myndighedspersoner i Danmark ikke må bære islams politisk/religiøse symbol: tørklædet.

Men det er ikke nok. Det er en kortsigtig beslutning. Mænd i folketingets Præsidium rakte i historisk uforstand og manglende forestillingsevne den første skive i salamiteknikken til en islamisk fundamentalist. Vil du nu skære skive 2 og 3? Hver indrømmelse følges af nye krav.

Forbud mod det islamiske politiske tørklæde bør gælde alle stats- og kommunalansatte. (I virkeligheden burde det gælde alle landets kvinder generelt). Som dansker vil jeg ikke på et offentlig kontor i Danmark expederes af nogen, der bærer islamisk tørklæde og dermed signalerer, at hun - trods underkuelsen - inderst inde, i sit hjerte føler sig bedre end mig og i sin ”renhed” hævet over min person.
Mine forfædre har kæmpet for et frit Danmark og et frit folk. Dets kvinder skal ikke ydmyges af fremmede indvandrere med herrefolksmentalitet, som er imod vort land og dets styre. Læg mærke til, at det er IDEOLOGIEN og ikke personen, jeg har noget imod!

Denne evige demonstration af deres diktatur-politiserende tro er meget usympatisk, netop fordi den er en - politisk demonstration. I kristendendommen hedder det, at man skal gå ind i sit lønkammer. Uden nogen bevidst tanke på denne læresætning er den - trods sekularisering og atheisme - så indgroet hos os, at det forarger at se folk blære sig med, hvad de tror og ikke tror.

Gertrud Johnsen, Kvarnaholm, SE-28791 Strömsnäs

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG.
Version: 7.5.524 / Virus Database: 269.23.9/1418 - Release Date: 06-05-2008 17:17

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.